HOLIVUDSKA ZVIJEZDA PRIZNALA:

'Bila sam zlostavljana'

15.02.2013 u 09:27

Bionic
Reading

40-godišnja britanska zvijezda priznala je kako još i danas nosi ožiljke nakon strašnog incidenta koji joj se dogodio dok je bila tinejdžerica

Thandie Newton, sada majka dvoje djece i supruga filmskog producenta Olivera Parkera, priznala je kako su je kada je imala 18 godina zlostavljali oni koji su joj trebali pomoći u karijeri.

Glumica, koja iza sebe ima uloge u 'Crashu' i 'Nemogućoj misiji', odlučila je progovoriti o zlostavljanju u okviru međunarodne kampanje za okončanje nasilja nad ženama 'Milijarda ustaje'.

Govoreći za CNN objasnila je: 'Sa 16 godina bila sam prisiljena raditi stvari koje nisam trebala raditi. Osjećala sam se odvratno. Iskorištavali su me, ali u tom trenutku nisam znala kako reagirati jer radilo se o 'profesionalnom okruženju'. Bilo je i drugih ljudi u prostoriji, a jedna od njih bila je i žena', rekla je glumica i objasnila kako je redatelj, kojega nije željela imenovati, od nje tražio da sjedne na stolicu i noge prebaci preko naslona, a cijelo to vrijeme kamera je bila postavljena tako da snima njezino međunožje. 'Tjerali su me da se dodirujem zamišljajući lika u kojeg sam zaljubljena', otkrila je.

Kasnije je saznala kako je taj redatelj video koji je snimio pokazivao na raznim zabavama ljudima iz filmske industrije.