ASHLEY GRAHAM

Blista u trudnoći: Najpoznatija plus size ljepotica plijenila elegancijom na gradskim ulicama

30.10.2019 u 19:09

Bionic
Reading

Nakon što je u kolovozu otkrila kako sa suprugom Justinom Ervinom očekuje svoje prvo dijete, najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham još uvijek marljivo obavlja poslovne obaveze

Ove srijede Ashley Graham proslavila je 32. rođendan, a trenutno boravi u New Yorku na čijim su ju gradskim ulicama dežurni paparazzo fotografi uočili prilikom odlaska u studio emisije 'Today Show' u kojoj je nastupila u ulozi suvoditeljice Hode Kotb.

Ni u trudnoći najpoznatija plus size ljepotica ne odriče se zavodljivih krpica, a svoj rastući trudnički trbuščić ovoga je puta istaknula pojavom u laskavom modelu sive haljine do koljena.

Spomenutu kreaciju s detaljem trake i suptilnog proreza na području ramena, 32- godišnja ljepotica začinila je bijelim modelom sandala s tankim remenčićima uz decentne naušnice koje su oplemenile frizuru punđe s naglašenim pramenovima.

Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata manekenka i njezin dugogodišnji suprug Justin Ervin najavili su još u kolovozu na društvenim mrežama kako očekuju svoje prvo dijete, no javnosti još nisu otkrili spol prinove.