povratak trendova

Traperice laskavog kroja su se vratile, a ovih 13 modela s potpisom omiljenih high street trgovina želimo u svom ormaru

27.10.2022 u 14:59

Bionic
Reading

Traperice modela bootcut vratile su se u naše jesenske modne kombinacije. Stoje svakom obliku tijela, a za vas smo izdvojili 13 modela iz high street dućana

Bootcut model hlača, posebno traperice laskaju ženskoj silueti. Izdužuju noge, uravnotežuju sve obline, a odgovaraju i visokim i niskim djevojkama. Odlično se nose uz košulje i džempere, u opuštenim i ozbiljnijim izdanjima.

U 2000-ima posebno su ih voljele nositi pop zvijezde poput Shakire i Christine Aguilere, a tako su ušle u ormare svih djevojaka koje su željele biti u trendu. Tako je i danas, tko želi biti u trendu sigurno posjeduje barem jedne bootcut traperice.

Dizajnirane su kako bi se mogle nositi preko čizama, zbog čega su i dobile naziv boot-cut. I dok su uz gornji dio noge ravnog kroja, od koljena se lagano šire kako bi obuća mogla stati ispod nogavica. Baš zato su idealne za ovo razdoblje jer uz njih možete nositi razne modele čizama.

Budući da se bootcut vraća u modu - zašto ne biste u obzir uzeli i ovaj model? U nastavku pronađite najbolje modele koje vam nude high-street dućani danas!

  • +8
Ponuda bootcut traperica iz high street dućana Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo