Neka i vas obasja sunce

Croatia osiguranje te vodi u Dubrovnik

08.07.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Poklone i nagrade rijetko tko će odbiti i uvijek su dobrodošli, bez obzira na uzrast, doba godine ili prigodu. A možete li zamisliti bolji poklon prije odlaska na godišnji odmor od besplatnog ljetovanja? Tjedan dana u Dubrovniku za cijelu obitelj odmor je iz snova kakvog mnogi sanjaju.

Neka i vas obasja sunce

Baš zato što svi volimo poklone, Croatia osiguranje odlučila je uljepšati svojim klijentima ovo ljeto novom nagradnom igrom Sunčana prilika. Ova nagradna igra dio je programa pogodnosti Dobra prilika kojim Croatia osiguranje svojim klijentima želi osigurati što kvalitetniju i ugodniju svakodnevicu uz lako i brzo korištenje svih usluga. U moru različitih pogodnosti, Croatia osiguranje vam kroz Dobru priliku nudi izvrsne popuste na proizvode i usluge kod više od 100 partnera i na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Prvo kolo nagradne igre Sunčana prilika traje od 5. do 11. srpnja, a tri sretna dobitnika koja budu odabrana izvlačenjem osvojit će primamljive i atraktivne nagrade! Jedni će tako dobiti priliku provesti 7 nezaboravnih noćenja u hotelu Sheraton Dubrovnik, u klasičnom apartmanu za dvoje odraslih i dvoje djece, s punim pansionom i to u srcu sezone od 18. do 25. kolovoza 2021. Vrijednost ove nagrade je 24.000 kuna.

Druga nagrada posebno će razveseliti one koji uživaju provoditi vrijeme u udobnosti vlastitog dnevnog boravka. Riječ je o lounge garnituri Allibert Carolina sive boje u vrijednosti od 2799 kuna koja sadrži stolić, dvije fotelje i dvosjed s jastucima.

Oni koji se vole kretati i kada miruju, oni koji posebno uživaju u ispijanju kave ili osvježavajućeg napitka na različitim vrstama ležaljki ili pak oni kojima najveći užitak predstavlja dobra knjiga posebno će se razveseliti trećoj nagradi. Jer tko si ne bi poželio viseću fotelju Bella Donna s njihaljkom i jastukom za sjedenje u prekrasnoj bež boji koja će se savršeno uklopiti u svaki interijer, terasu ili dvorište. U vrijednosti od 1939 kuna ova ležaljka zadovoljit će svačije kriterije udobnosti.

Tko se i kako igra?

Nagradna igra provodit će se u razdoblju od 5. srpnja do 5. rujna te će biti podijeljena u tri nagradna kola. Svako će kolo trajati sedam dana, a izvršit će se ukupno tri izvlačenja nagrada.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe, klijenti Croatia osiguranja i korisnici programa Dobra prilika. 

Kako bi ostvario mogućnost osvajanja nagrade u Nagradnoj igri, sudionik treba u razdoblju njezina trajanja u bilo kojem od tri kola na internetskoj stranici ili putem mobilne aplikacije Moja Croatia sudjelovati u kvizu znanja i točno odgovoriti na dva pitanja u vezi s programom Dobra prilika. Nakon što sudionik odgovori na spomenuta pitanja,  potrebno je na obrascu unijeti svoje kontakt podatke - ime i prezime, adresa, grad, e-mail, telefon i OIB. Nakon izvršene prijave dobit će vizualnu potvrdu o sudjelovanju u Nagradnoj igri putem internetske stranice.

Zdravlje na prvom mjestu

Popuste koje nudi program Dobra prilika u trenutnoj situaciji dobro zaokružuje ponuda kojom možete ugovoriti Dopunsko zdravstveno osiguranje do 31. srpnja i na poklon dobivate testiranje na antitijela na Covid-19. Korisnici Dobre prilike također mogu koristiti popust od 30% na test IgM (cijena s popustom 100 kn) i IgG antitijela (cijena s popustom 140 kn) u Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Puli, Splitu i Koprivnici.

Ljeto je vrijeme za sjajne stvari i zato, ako ste klijent Croatia osiguranja, posjetite aplikaciju Moja Croatia i sudjelujte u nagradnoj igri Sunčana prilika.