BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas daruju Lancome, L'Oreal, Nuxe, OPI, Nivea, Oriflame...

24.12.2015 u 12:27

Bionic
Reading

Već šestu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Svakog dana imat ćete prilike osvojiti vrijedne nagrade, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U sedamnaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Profil, Nuxe, OPI, L'Oreal, Amway, Kérastase , Lancome, PIK Vrbovec, Nivea, Vina Belje, Epson, Croatia Records, Purina, Oriflame, Harley-Davidson® Zagreb, Zvijezda, Ženski rokovnik i Power System

Profil poklanja knjige 'Minijaturistica' i 'Poslije svega: Pad' (drugi dio).

Jessie Burton, 'Minijaturistica' je veličanstveno ispripovijedana, opojna i iznimno napeta priča o ljubavi i opsesiji, izdaji i odmazdi, prividu i istini. Jednoga dana u jesen 1686. godine osamnaestogodišnja Nella Oortman pokuca na vrata otmjene kuće u najimućnijoj četvrti Amsterdama. Dolazi iz provincije započeti novi život žene bogata trgovca Johannesa Brandta, ali umjesto njega dočeka je njegova sestra Marin oštra jezika. Johannes se pojavi tek poslije, s neobičnim vjenčanim darom: minijaturnom replikom njihove kuće. Namjestit će je tajanstvena minijaturistica čije sićušne kreacije odražavaju predloške iz stvarnog života na vrlo neočekivan način… Drži li minijaturistica u šaci sudbinu svih njih? Hoće li ona biti ključ njihova spasa ili začetnica njihove propasti?

Anna Todd 'Poslije svega: Pad' (drugi dio) novi je, četvrti nastavak svjetskog bestselera o strastvenoj, dramatičnoj vezi dvoje mladih. Tessa je odlikašica kojoj se život dramatično promijeni kad prvog dana na studiju upozna Hardina, problematičnog mladića koji živi po vlastitim pravilima. Naravno, dogodi im se ljubav, ali turbulentna ljubav u kojoj štošta moraju doznati kako jedno o drugome, tako i o sebi samima. U četvrtom nastavku Tessa se – umorna od neprestane drame u koju se pretvorio njezin život nakon što je upoznala Hardina – preselila u Seattle.  Hardin je odlučio da je neće slijediti. Njihova odluka da će pokušati dati jedno drugome prostora ipak se pokazuje kao neizvediva jer oboje previše čeznu jedno za drugim.  Sve do trenutka dok Tessa ne otkrije nešto što bi moglo poljuljati sve njezine snove o sretnoj budućnosti, a Hardin sazna pomno skrivanu tajnu…


Nuxe poklanja Huile Prodigieuse® Or, 50 ml. Bogatstvom dragocjenih biljnih ulja (lješnjak, makadamija, slatki badem, kamelija, gospina trava, borač) i vitamina E NUXE Huile Prodigieuse® Or Čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem obilno hrani, njeguje i obnavlja kožu tijela i lica, te kosu, vraćajući im izgubljenu vlagu. Prirodne biserne čestice zlatnog odsjaja stvaraju nježnu sjenu ‘karamelizirane svjetlosti’ koja naglašava ljepotu kože i daje joj ton tamnije boje. Za najglamuroznije trenutke. Huile Prodigieuse® Or 50 ml: 195,81 kn, Huile Prodigieuse® Or 100 ml: 305,37 kn


OPI poklanja lak za nokte. Nova OPI Holliday 2015 kolekcija – Starlight donosi novu kolekciju bogatih boja, kao i do sada. Iznova iznenađuje svojom kvalitetom i bogatim bojama. Sadrži niz od 6 nijansi koji započinje toplom i romantičnom crvenom – Love is In My Cards. Sjajnu i bogato crvenu boju nudi nijansa Ro-Man-Ce on the Moon. Guys & Galaxies pruža toplu smeđu nijansu. I'm in the Moon For Love donosi jednostavnu, ali bogatu boju šljive. Tamnija ljubičasta sa sjajnim česticama nalazi se u nijansi Cosmo with a Twist. Give Me Space je nijansa noćnog neba.


L'Oreal poklanja L'Oreal Paris Miss Manga maskara i bifazni odstranjivač šminke - manga među maskarama, Miss Manga stvorena je za mega volumen gornjih i donjih trepavica, dok je blaga njega za skidanje šminke idealna za odstranjivanje obične i vodootporne šminke sa lica, očiju i usana.


Amway poklanja Artistry™ Signature Color™ ruž za usne. Lako se nanosi i daje usnama prekrasan izgled. Čini vaše usne raskošno mekanim i glatkim, njegovanim i hidratiziranim. Formula koja se ne razmazuje i ne prelijeva preko rubova usana. Formula sadrži Singature Color pigmente osmišljene kako bi se osigurala savršena količina boje i prekrivenost. Elegantan, privlačan dizajn nagrađivanog Artistry™ Crescendo pakiranja sada je također zaštitni znak Signature Color ruža za usne. Dojmljivi spektar nijansi omogućuje vam jednostavan odabir savršene nijanse: 16 nijansi cijelog spektra boja od ružičaste do ružičasto-ljubičaste, od koraljne do crvene i od bež do smeđih nijansi.


Kérastase poklanja Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist. Prvo uljepšavajuće ulje za volumen, za tanku kosu. Novi uljepšavajući ritual po mjeri za žene koje žele sjaj ulja bez otežanja kose. L'Oréal Advanced Research sa svojom je ekspertizom otišao korak dalje te predstavio svoje prvo ulje za tanku kosu. Predivnim spajanjem Intra-CylaneTM, L'Oréal-ove molekularne zvijezde te dragocjenih ulja Oléo-Complexe kreirana je lagana formula, koja je srce je njegove revolucije. Intra-CylaneTM prodire u srž vlakna stvarajući mrežnu strukturu koja podupire strukturu vlasi. Sprej otpušta spojena mikro zrnca za optimalan volumen, sjajni završetak i živahnu kosu bez težine. Informativna cijena: 263 kn. Ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima.


Lancome poklanja Lancome lak za nokte VIL 443B Fall 15 i Lancome olovku Crayon Khol 12 Fall 15. Lancôme je uvijek bio utjelovljenje suvremene ljepote, brand u kojem izvrsnost u mirisu, njezi kože i make-upu idu ruku pod ruku. Lancôme je nastao iz sna izvanrednog čovjeka s ljubavlju prema ženama i francuskoj eleganciji: Armand Petitjeana. Shvatio je da ljepota žene izvire iz tisuću aspekata ženstvenosti, gdje se sastaju pogled i gesta, ljepota tijela i osjećaji duše, fascinacija i emocija. Proteklih 75 godina, Lancôme misija uvijek je bila istaknuti ljepotu žene i njezinu ženstvenost, bez obzira na dob, etničku pripadnost dajući im najbolje što znanost može ponuditi. www2.lancome.com

PIK Vrbovec poklanja vam mesni poklon paket. U ovo blagdansko vrijeme sve češće razmišljamo čime iznenaditi naše najmilije te koje mesne delicije pritom ponuditi. PIK Vrbovec za ove je blagdane za vas pripremio paket s najkvalitetnijim mesnim proizvodima: Panona, Čajna, Zimska, Vrbovečka, PIKO, Šunka u ovitku, Mortadela i Hrenovke Frankfukter. Razmišljajući pritom o pravilnoj prehrani i svima onima koji za to imaju zdravstvene razloge, PIK Vrbovec projektom 'Manje je više' tržištu nudi cijeli asortiman mesnih prerađevina pod brendom PIK bez pojačivača okusa, bez umjetnih bojila, bez glutena i bez soje, a sve s ciljem da na stol potrošača donese samo najkvalitetnije proizvode. Ove blagdane razveselite svoje najdraže najkvalitetnijim mesnim proizvodima, primamljivih okusa i mirisa.


Nivea poklanja Nivea ženski poklon paket, koji se sastoji od: Nivea Repair & Targeted Care šampona i regeneratora, Nivea mlijeka za tijelo i Nivea Labella Original. Nivea Repair & Targeted Care šampon i regenerator za njegu kose s inovativnim KeraDetect sustavom prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te vraća elastičnost kosi. Nivea mlijeko za tijelo zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i bademovom ulju s umirujućim svojstvima, bogata emulzija vode u ulju pretvara suhu kožu u svilenkasto meku. Labello Original Dubinski vlaži usne uz pomoć svoje inovativne formule koja zadržava vlažnost u koži. Nivea hidratantna dnevna krema protiv bora za sve tipove kože je brzoupijajuća formula koja prodire duboko u kožu, smanjuje bore i čini kožu prekrasno glatkom, a UV-filteri učinkovito štite kožu od štetnih sunčevih zraka. Nivea hidratantna noćna krema protiv bora za sve tipove kože sadrži ulje sjemenki grožđa i pantenol koji pomažu regeneraciju kože tijekom noći. Intenzivna hidratacija koju pruža zaglađuje bore.


Vina Belje poklanjaju duopack vina graševina i frankovka, jer blagdani su uvijek ljepši u paru! Vina u poklon pakiranju sjajno se sljubljuju s blagdanskim specijalitetima, no služe i kao idealan poklon u nadolazećim blagdanima. Graševinu krasi iskričava zelenkasta boja, te snažni, složeni intenzivni miris koji podsjeća na svježu jabuku i citruse, te ima profinjenu mineralnost. Vino je punog, bogatog, harmoničnog i kompleksnog okusa, te ujedno izrazito meko i pitko. Ovo bogato i suptilno vino sjajno se slaže s tjesteninom, bijelim mesom peradi, kao s bijelom ribom koja je nezabilazan gost svakog blagdanskog stola. Frankovka je vino duboke rubinski crvene boje i srednje gustoće. Njegov složeni miris karakterizira crno bobičasto voće te višnja i šljiva, a u pozadini se osjete i začinski mirisi papra. Vino se odlično slaže s uz crvenim mesom, zrelim sirevima te kulenom, kao što je i idealan suputnik kroz Novu godinu i druženje s najmilijima.


Epson poklanja jedan powerbank 2200 mAh, dvije Man UTD vreće, jedan komplet markera i tri strugača za led. Epson vam pomaže da lakše prebrodite zimu u svom automobilu i van njega. Naša dodatna oprema uključuje adapter za punjenje pametnih uređaja te strugač za led. Uz to, s nama imate zajamčen najpovoljniji inkjet ispis te najbolji sliku u video projekcijama. I još mnogo toga... Provjerite na www.epson.hr.


Croatia Records poklanja album grupe Quasarr 'Sjene' i album Sergeja Ćetkovića  'Moj svijet'.

Album  "Sjene" rječke grupe Quasarr je njihov treći studijski album čiji su izlazak najavili singlovi "Prije tebe", "Sjene" te "Ljubav" u kojem su ugostili Josipu Lisac. Gostovanje Josipe Lisac njihov je svojevrstan ustupak jer članovi benda nisu skloni duetima, a Josipa je jedina pjevačica čiji vokalno-glazbeni izričaj, kao i njena pojavnost na sceni, ne odudara od Quasarrovih načela. Pjesma "Ljubav" donijela im je i prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje te otvorila vrata većih koncertnih prostora. Na novom albumu Quasarrovci su ostali vjerni svom prepoznatljivom electro pop zvuku, ali album "Sjene" ipak odiše nešto svježijem i plesnijem ritmu.

Album Sergeja Ćetkovića, 'Moj svijet' intiman je uvid u misli i svjetonazor kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet kao što su ljubav prema obitelji, prijateljima, ali i svim ljudima. Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se i hit singlovi “Korov”, “Zar je kraj?” te “Moj svijet”, pjesma s kojom je autor uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu. "Moj svijet", dugoočekivani album popularnog pjevača vješto i suptilno kombinira ovdašnji melos sa suvremenom pop glazbom. 


Purina poklanja 3 kg Purina Pro Plan hrane. Ove jeseni na hrvatsko tržište lansirane su nove formule hrane za pse Purina PRO PLAN OptiNutrition. Ovim inovacijama Nestlé Purina odgovara na specifične prehrambene potrebe pasa kao što su razvoj imunološkog sustava kod štenaca, zdravlje usne šupljine, regulacija tjelesne težine, zdravlje srca, probavnog trakta i kože te poboljšanje funkcije mozga kod starih pasa. OptiStart za štence baziran je na kravljem kolostrumu te pozitivno utječe na imunitet i pomaže da učinkovitosti cjepiva budu jače i traju dulje. OptiHealth pomaže u održavanju zdravlja zubi i desni. OptiAge klinički dokazano poboljšava pamćenje i pažnju kod starijih pasa te im pomaže da ostanu aktivni, živahni i okretni. OptiDerma sadrži povećane razine kvalitetnih bjelančevina, esencijalnih masnih kiselina, cinka i vitamina za zdravu kožu. OptiDigest sadrži inulin, odabrani prebiotik koji dokazano uravnotežuje crijevnu mikrofloru. OptiWeight ima dokazanu učinkovitost na smanjenje težine i masti kod pasa. OptiPower povećava izdržljivost i potpomaže brz oporavak mišića kod izrazito aktivnih i radnih pasa.


Oriflame poklanja paket Oriflame Essence& Co kolekcije. Mali pokloni velikog srca – moto je Oriflame kozmetike za ovogodišnje darivanje. Za ljubitelje čistog zadovoljstva idealan blagdanski poklon može biti elegantna nova kolekcija Essense&Co s prirodnim eteričnim uljima limuna i verbene. Ova kombinacija je savršena za okrepu, a kožu hidratizira i ostavlja svilenkasto mekom i mirisnom. Linija se sastoji od losiona, tekućeg sapuna i raskošnog gela za tuširanje koji stvara kremastu i mirisnu pjenu.

Harley-Davidson® Zagreb poklanja legendarnu majicu! Ljubitelji slavnog Harley-Davidson® branda već gotovo četiri godine na zagrebačkim Oranicama mogu uživati u svemu što ima veze s ovom ikonom motociklističkog stila. U prodajnom salonu potencijalni vlasnici i vozači Harley – Davidson® motocikala mogu razgledati i isprobati legendarne motocikle, uz koje se nudi veliki izbor popratne opreme koja ide uz image svakog ljubitelja motora. Naime, tvrtka Harley – Davidson® poznata je po tome što u ponudi ima obilje dodatne i prateće opreme, no ne radi se strogo o opremi za motocikliste. Asortiman uključuje originalne dodatke, od novčanika, nakita, pojasa i kopči do kapa i šalova, proizvoda za kućanstvo i sl. Velika pažnja posvećuje se odjevnom asortimanu koji u svojoj klasičnoj Core liniji te mladenačkoj i urbanoj Black Label liniji sezonski nudi kolekcije funkcionalne odjeće i obuće koja pruža vrhunsku sigurnost i udobnost. Jesensko zimska H-D kolekcija dostupna je u Harley-Davidson® Zagreb prodajnom salonu, Oranice 104, Zagreb.


Zvijezda poklanja paket različitih vrsta margarina za najukusnije božićne slastice. Kako bi ovih blagdana vaš stol bio bogatiji i slasniji, Zvijezda je za vas pripremila liniju najboljih margarina za pripremu tradicionalnih božićnih kolača. Osim što tijestu daje neodoljivu mekoću i hrskavost, idealan su izbor i za glatke i pjenaste kreme, kojima ćete vaše blagdanske delicije učiniti još slađima. Zvijezdini margarini obogaćeni su vitaminima A, D i E te se preporučuju onima koji ne smiju konzumirati gluten, a ne sadrže ni transmasne kiseline. Opustite se ovih blagdana u društvu obitelji i prijatelja i razveselite ih kreativnim i slatkim iznenađenjima iz vlastite kuhinje. 


Ženski rokovnik poklanja rokovnik za 2016. godinu. Nova godina, novi početak i nove prazne stranice koje treba popuniti. Sadržaj kojim ćemo svoje stranice ispuniti u sljedećoj godini treba pomno planirati kako bi godina bila uspješna, kreativna i puna malih zadovoljstava koja mame osmijeh na kraju dana. Ženski rokovnik je zato i za 2016. godinu damama koje znaju čemu služi planiranje pripremio brojne novitete koji će dnevne obaveze pretvoriti u spomenare. Uz novi Ženski rokovnik dostupna je i besplatna aplikacija VOLI SEBE za IOS i Android platforme koja će vam pomoći da se opustite i zahvalite sebi što ste upravo takve kakve jeste - snažne, pametne, voljene, hrabre, samouvjerene, lijepe. Prvi put ove godine Ženski rokovnik sadrži stranice s predloškom za bojanje koja smanjuje stres čak i kod prezaposlenih modernih žena. Više informacija možete pronaći na: www.zenskirokovnik.com

Power System poklanja Power System Protein 90 okus čokolada. Power System Protein 90 je proteinski blend mliječnog proteina, whey* izolata, soja protein izolata, odlične kvalitete. Dijetni proteini su izvor dušika i nezamjenjivih aminokiselina koji našem tijelu trebaju za održavanje i rast novog tkiva. Stoga, Power System Protein 90 doprinosi rastu i održavanju mišićne mase, a također i održavanju normalne koštane mase. Protein 90 ima i više dodanih komponenti: “BCAA” i zink osiguravaju brži oporavak nakon treninga, vitamini B i C osiguravaju sportski i stabilni imunosistem. Od 2011 godine Power System proglašen je tržišnim  liderom u dodacima prehrani za sportaše i rekreativce.

Dobitnici su:    

Sabina Sokač, Stubičke Toplice - knjiga 'Poslije svega: Pad 2' + album Quasarr
Nina Škvarić, Zagreb - Power system dodaci prehrani + Epson powerbank     
Željka Hibler, Zagreb – Bar & Shield majica + Epson markeri, vreća i strugalica za led    
Josip Malenica, Zagreb - Paket L'Oreal Paris + Epson strugalica za led    
Mirela Majnarić, Šmrika – knjiga 'Minijaturistica' + album Sergej    
Ana-Marija Mikulić, Sisak – Nuxe + Ženski rokovnik     
Nevenka Makovec, Maruševec - Zvijezda paket + Nivea ženski paket      
Srđan Cvikić, Varaždin - Purina + Epson vreća i strugalica za led    
Ilija Ištoković, Umag - Belje poklon paket + Oriflame poklon paket    
Vanja Pintar, Ogulin - PIK poklon paket + Kérastase Elixir Ultime    
Marija Matoković, Feričanci - Lancome lak za nokte i olovka    
Mateja Mikuš Bučec, Sesvete - Amway ruž + OPI lak za nokte    

O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.