BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju mobis.hr, Police, Olival, Lumen, Aquarius Records...

19.12.2017 u 09:30

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U trinaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas mobis.hr, Police, Continental film, Lumen, Aquarius Records, Kandit i Olival

Mobis.hr poklanja jedan smartphone Alcatel PIXI 4-5''. Mobis.hr je omiljeno mjesto za internetsku kupovinu mobitela i ostalih uređaja iz svijeta mobilne tehnologije! Mobis.hr nudi najbolji izbor mobilnih uređaja za sve generacije, raznovrsnu dodatnu opremu, gadgete i korisne savjete. Iz ponude od čak 450 modela mobitela bez ugovorne obveze pronađi najbolji za sebe ili najbolji dar za dragu osobu. Od klasičnih mobitela na tipke do pametnih telefona sa zaslonima do 6'', na mobis.hr pronađi ih sve! U ponudi je više od 50 mobitela do 500 kuna, a želiš li ukrasiti i zaštititi svoj novi mobitel, u ponudi možeš pronaći i maskice za uređaje raznih vrsta i modela. U proteklom razdoblju, osluškujući želje kupaca, mobis.hr je proširio ponudu. Asortiman je povećan brojnim novitetima, a trenutno u ponudi možeš pronaći čak 20 brendova mobitela. Od telefona za mlade hakere, Meizua, koji preferiraju vrhunski nabrijan mobitel, do klasičnih mobitela Doro za starije.

Mobis.hr omogućuje lako snalaženje te jednostavno i brzo pronalaženje svih potrebnih informacija kako bi kupovina bila što ugodnija i jednostavnija. Omogućeno je plaćanje pouzećem, kreditnim karticama do 12 rata bez kamata, PayPalom te foto plaćanjem (prvi put u Hrvatskoj!) kako bi se kupcima osigurala jednostavna i sigurna kupovina, a osigurana je i mogućnost povrata u roku od čak 20 dana. Kupovina iz udobnosti vlastitog doma s besplatnom dostavom za iznose iznad 200 kuna vrijednosti spašava te od čekanja u redu na blagajnama trgovina. Cilj je kupcima uvijek biti na usluzi. Sukladno tome, mobis.hr kupcima i budućim kupcima daje podršku putem društvenih mreža, online chata na stranici, telefonskim putem (01/ 6188 514) te u prodavaonici na adresi Heinzelova 96, 10000 Zagreb. Najvažnije je da su kupci zadovoljni! Najbolje brendove, najbolju ponudu mobilnih telefona u Hrvatskoj, gadgete, dodatnu opremu i zanimljivosti iz svijeta mobilne tehnologije jednostavno pronađi na mobis.hr

Police poklanja miris Police To Be MISS BEAT. Otkrijte miris mladenačke energije u novim parfemima Police To Be MR & MISS BEAT! Namijenjeni su onima koji ih smatraju dijelom svog identiteta. Baš kao i u glazbi, mirisne note se ovdje pažljivo biraju i spajaju: citrusne note s mirisom začina, tople aromatične note s ugodnim drvenastim. Mirisi Police To Be MR & MISS BEAT dinamični su i zanimljivi, a najbolje pristaju onima koji život žive punim plućima. Crvena bočica sadrži MISS BEAT koktel đurđica, kokosa, crnog ribizla, ruže i bijele breskve. MR BEAT dolazi u elektrizirajuće plavoj bočici, a za magnetnu privlačnost njegovog mirisa zaslužne su citrusne, začinske i drvenaste note. Potražite ih u prodavaonicama dm-a i Bipe po cijenama od 169,90 kuna za MISS BEAT i 159,90 kuna za MR BEAT.

Continental film poklanja 5x2 ulaznice za projekciju filma 'Mrtve ribe' (Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, ulaznice su iskoristive do 27.12.). 'Mrtve ribe' imaju impresivnu glumačku postavu s čak 42 glavne uloge! Nakon zapaženih sudjelovanja i nagrada na filmskim festivalima novo ostvarenje Kristijana Milića, redatelja iznimno uspješnog hrvatskog hita 'Broj 55', 21. prosinca kreće u domaću kinodistribuciju. 'Mrve ribe' mozaični je film o poslijeratnom provincijskom gradiću koji prati sudbine dvadesetak likova. Radnja filma prati događaje u neimenovanom gradiću tijekom jednog dana dok sugrađani pokušavaju, svaki na svoj način, proniknuti u motive neobičnog samoubojstva njihovog sugrađanina Profesora. Naime Profesor je dan prije izvršio samoubojstvo i to na prilično bizaran način: ubio se pištoljem za ubijanje stoke. Najviše zbog tog detalja Profesorovi sugrađani u potrazi su za odgovorima na nerazjašnjena pitanja. Tako govore i o sebi, ali i o gradiću u kojem se sve to događa, tvoreći fresku u kojoj je glavni lik zapravo - grad. Kristijan Milić ovaj film režirao je prema scenariju Josipa Mlakića, tj. prema zbirci pripovijedaka 'Mrtve ribe plivaju na leđima', koju je Mlakić objavio 2011., a koja je u međuvremenu imala i nekoliko kazališnih izvedbi. Mlakićeva zbirka sastoji se od 15 novela koje su sve vezane uz bosanskohercegovački etnički i vjerski podijeljeni gradić. Kao i u filmu, međusobno isprepletene priče zbirke imaju ishodište u početnom motivu, samoubojstvu lokalnog pjesnika i bivšeg profesora. Film u kojem postoje čak 42 glavne uloge snimljen je u hrvatsko-bosanskohercegovačkoj koprodukciji tijekom proljeća prošle godine na više od pedeset lokacija u Mostaru i okolici. Glumački ansambl predvodi jedan od najznačajnijih domaćih glumaca Dragan Despot dok se u ostalim ulogama pojavljuju Asja Jovanović, Marijana Mikulić, Ornela Vištica, Nermin Omić, Dražen Mikulić, Goran Bogdan te mnogi drugi. Kako je film osvanuo već na nekoliko festivala, dobio je pozitivne ocjene i pohvale kritičara. Dragan Despot osvojio je nagradu na Vukovar Film Festivalu, a film je ovog ljeta osvojio i dvije nagrade na Filmskom festivalu u Puli. A kako će ga prihvatiti šira publika, saznat ćemo od 21. prosinca, kada 'Mrtve ribe' kreću u redovnu kinodistribuciju.

Mrtve ribe

Lumen poklanja knjige Stephenie Meyer: 'Kemičarka', Sabaa Tahir: 'Baklja u noći', Margaret Atwood: 'Ludi Adam' i Allison Pataki: 'Mlada carica – Sisi u potrazi za ljubavlju'.

Stephenie Meyer: 'Kemičarka'. Stephenie Meyer upoznali smo kao autoricu megapopularnog serijala 'Sumrak saga', a u napetom trileru predstavlja nam fascinantnu junakinju te vještim pripovijedanjem i neočekivanim zapletima dokazuje zašto su njezini romani među najprodavanijima na svijetu. U tom napetom špijunskom trileru, u stilu Jamesa Bonda i Jasona Bournea, bivša agentica Alex u bijegu od nekadašnjih poslodavaca mora preuzeti novi slučaj kako bi sa sebe sprala krivnju i spasila život.

Sabaa Tahir: 'Baklja u noći'. Autorica Sabaa Tahir u nastavku uspješnice New York Timesa, fantasy romana za mlade 'Žar u pepelu' objavljenog 2016., i dalje prati svoje junake – Laiju, robinju Učenjačkog Carstva, i Eliasa, najboljeg vojnika Carstva. Kao i u prethodnom romanu, radnja je smještena u fantastični svijet nadahnut Rimskim Carstvom. Novi je roman još mračniji i dojmljiviji od prethodnoga, a Sabaa Tahir ne preza ni od opisa umova zločinaca. Pričom prepunom akcije, obrata i snažnih emocija, 'Baklja u noći' opčiniti će vas, kao i prethodni roman 'Žar u pepelu'.

Margaret Atwood: 'Ludi Adam'. Završni je to dio trilogije koju je Margaret Atwood, autorica velikog hita 'Sluškinjina priča' i prva dama distopijske književnosti, počela romanom 'Gazela i Kosac' te nastavila 'Godinom potopa'. Roman osvaja jedinstvenim spojem akcije, humora i satire, romanse i mašte. Vizija budućnosti Margaret Atwood istodobno ohrabruje jer velik je potencijal čovječanstva, ali i upozorava – svijet mutanata, proizvoda križanja gena i znanstvenih pokusa koji su izmaknuli nadzoru vrlo nam je blizu, možda i bliže nego što mislimo.

Allison Pataki: 'Mlada carica – Sisi u potrazi za ljubavlju'. Nakon zadivljujućega povijesnog romana 'Sisi – u potrazi za slobodom' Lumen objavljuje još jedno djelo Allison Pataki, 'Mlada carica – Sisi u potrazi za ljubavlju'. Novi roman sjajno je ispripovijedan, prepun je povijesnih detalja, ali i romantike živopisnih likova. Od raskoši najzanimljivijega europskog dvora do potajnih suza u tami ložnice nećete se moći odvojiti, kao ni od dvorskih spletki i nesretne sudbine vilinske carice.

Aquarius Records poklanja albume Boris Štok – 'Puls' (dva komada), Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a – 'Stavi pravu stvar' i Massimo – '1 dan ljubav'.

Boris Štok – 'Puls'. Nakon iznimno uspješnih singlova 'Ove misli' (feat. Yaya), 'Voli me još ovu noć', 'Ispod kože' i 'Kao mi', riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavio je debitantski EP 'Puls'. EP je tiskan u limitiranoj tiraži, a sadrži šest pjesama. Promocija EP-a i prvi samostalan Borisov zagrebački koncert održan je početkom studenog. Predstojeće koncerte najavio je za 31.12. (Rijeka, doček Nove godine), 16.2. (Šibenik) i 17.2. (Split).

Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a – 'Stavi pravu stvar'. Proljetos je objavljen album Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a 'Stavi pravu stvar'. Marko Tolja uz pratnju čak sedamnaest vrhunskih glazbenika donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj pliva kao riba u vodi. 'Blago onom tko te ima', 'Ja volim samo sebe', 'Budi moja voda', 'Teške boje'  – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća. Trenutno je Marko Tolja zaokupljen koncertima te predstavljanjem najnovijeg singla 'Ljubav', s kojim će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Massimo – '1 dan ljubavi'. Svi ljubitelji Massimove glazbe morat će sačekati sljedeću godinu u kojoj će objaviti novi  singl, ali i novi studijski album. U iščekivanju novog albuma, radnog naziva 'Sad', ostaje nam da uživamo u Massimovim koncertnim aktivnostima koje uključuju pregršt koncerata ususret adventu, a najavit ćemo i to da je u pripremi veliki koncert za Valentinovo 2018.

Kandit poklanja dva Kandi poklon paketa. Način na koji živimo i ubrzan tempo života ne ostavljaju nam puno prostora za svakodnevnu brigu o prehrani. Mnogima ujutro nedostaje onih nekoliko minuta koje mogu imati samo za sebe. Ispijanje prve jutarnje kave, listanje dnevnih novina, uživanje u tišini vlastitog doma... Sve to može biti još ljepše uz savršenu kombinaciju vrhunske Kandit čokolade obogaćene keksima sa žitaricama i šumskim voćem. U današnje vrijeme sve je veća zastupljenost tzv. zdravih slastica (potražnja za funkcionalnim proizvodima) – čokolada sa žitaricama koje predstavljaju zdravi međuobrok. Prateći najnovije trendove, Kandit je za vas pripremio sasvim novi okus u svojoj bogatoj ponudi čokolada. Visokokvalitetna Kandit bijela čokolada s komadićima maline i hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cerals & Cranberry. Izuzetno prhko čajno pecivo koje sadrži pet vrsta žitarica i to u obliku integralnog brašna pšenice, ječma, raži i pira te zobenih, pšeničnih i ječmenih pahuljica. Pir je jedna od najstarijih poznatih vrsta žitarica koja sadrži proteine, nezasićene masti, vitamine, minerale i vlakna. Nutritivni sastav te okus i miris proizvoda dodatno obogaćuje brusnica. Osim bijele čokolade, pripremili smo varijantu s mliječnom čokoladom. Visokokvalitetna Kandit mliječna čokolada s komadićima maline i s hrskavim Koestlin Breakfast biscuits integralnim keksom Breakfast biscuits - Cereals & wild berries. Žitarice pšenica, zob, ječam, raž, pir, riža i heljda u obliku integralnog brašna i pahuljica te smeđi šećer daju ovoj novoj kombinaciji čajnog peciva i čokolade karakterističnu prhku strukturu, ali i visoku nutritivnu vrijednost, dok šumsko voće pruža ugodan miris i blag okus. Na vama je izbor u kojoj kombinaciji mliječne ili bijele čokolade ćete uživati, no bitno je zapamtiti: sreća je u malim stvarima i tako je slatka, baš poput kockice Kandi Breakfast Biscuits čokolade!

Olival poklanja Olival Čarobni set s čarobnim mlijekom i zlatnim uljem. Razmišljate li o poklonu uz koji će se osoba osjećati doista posebno, naša je preporuka Čarobni poklon set u kojem se nalaze Čarobno mlijeko i Čarobno zlatno ulje. Čarobno mlijeko sadrži kombinaciju čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog antiage učinka i prava je riznica vitamina E, baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože. Suha ulja imaju visoku učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože, a njihova svakodnevna uporaba, u obliku njege i prevencije, rezultira lijepom i njegovanom kožom. Čarobno zlatno ulje je suhi tip ulja koje sastavom sinergijski djeluje na hidratizaciju i elastičnost kože tijela, lica te sjajnu i njegovanu kosu. Osim što se brzo upija, duže se zadržava na površini kože, pri čemu ne ostavlja masni trag te je prekrasnog mirisa, pa ga možete koristiti kao parfem.

Sudjeluj i osvoji pregršt vrijednih nagrada! Dobitnici su Ivor Kruljac (smartphone Alcatel PIXI 4-5''), Vladimira Mudrić (miris Police To Be MISS BEAT), Senka Kišiček (knjiga Stephenie Meyer: 'Kemičarka'), Darko Šestak (knjiga Sabaa Tahir: 'Baklja u noći'), Drago Trgovac (knjiga Margaret Atwood: 'Ludi Adam'), Mirna Matić (knjiga Allison Pataki: 'Mlada carica – Sisi u potrazi za ljubavlju'), Marina Generalić (album Boris Štok – 'Puls'), Marija Marković (album Boris Štok – 'Puls'), Mirjana Rubin (album Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a – 'Stavi pravu stvar'), Radmila Trbojević (album Massimo – '1 dan ljubav'), Jelena Puhek (Kandi poklon paketa), Josipa Broz Boroja (Kandi poklon paketa), Mirela Miharija (Olival Čarobni set s čarobnim mlijekom i zlatnim uljem), ulaznice za projekciju filma 'Mrtve ribe' osvojili su Zrinka Čegelj, Ivona Stanković, Davorin Gluhak, Marina Mršić i Jadranka Mulković.