UVIJEK POSEBNA

Genijalan stajling Ljupke Gojić Mikić pravo je modno nadahnuće

14.09.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki, plijeni poglede gdje god da se pojavi svojim prepoznatljivim modnim potpisom

Ženstveno i trendi s ležernom mladenačkom notom - omiljena je modna formula lijepe Zagrepčanke koja sjajan osjećaj za modu prenosi i svojim djevojčicama, također uvijek odjevenima s puno stila.

Ljupka je itekako upoznata s najnovijim trendovima, no nikad ih slijepo ne prati te je svaka njezina kombinacija osmišljena do zadnjih detalja.

  • +24
Poznati na modnoj reviji dizajnerskog dvojca brenda Klisab Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Zgodna brineta nikad ne igra na kartu jeftinog seksepila, a uspješno kombinira svima dostupne brendove s onima poznatih modnih kuća te uvijek izgleda bez greške.

Klisab - revija Izvor: Cropix / Autor: Cropix

I na modnoj reviji domaćeg modnog dvojca Klisab mnogi su pogledi pratili lijepu Ljupku, a ona i ovoga puta nije razočarala svojim modnim izborom.

Crni top, koji je bez sumnje ovogodišnji must have komad, spojila je s crnim sakoom udobnog kroja, a posebnost ovom cool stajlingu dale su upečatljive traperice s patchwork detaljima.

Lagano podvrnute nogavice otkrile su satenske cipele otvorenih prstiju u trendi zelenoj nijansi dok je ovaj ludo dobar outfit supruga bivšeg nogometaša Mihaela Mikića, s kojim ima tri kćeri, zaokružila efektnom crnom torbom.

Osim Ljupke, Klisabovu modnu reviju nisu propustile Ida Prester, Anita Dujić Broadfoot, Nevena Rendeli, Jelena Rozga i dr.

Riječ je o prvoj samostalnoj reviji Klisaba koji je predstavio kolekciju FALLFALL6. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili liniju za muškarce.