NESTVARNO LIJEPA

Helen Mirren otkrila tajnu svog nevjerojatnog tena u osmom desetljeću

18.07.2022 u 20:38

Bionic
Reading

Britanska glumica Helen Mirren i sa svojih 76 godina redovito izaziva divljenje na crvenom tepihu

Glumica koja se ponosi svojom sijedom kosom, kaže kako je za njezin blistav ten u osmom desetljeću, presudna kontinuirana njega kože koja nije ograničena samo na lice i vrat.

Njezina rutina njege ne obuhvaća samo lice i vrat, već i dekolte, no kako priznaje, danas puno manje nosi dekoltiranu odjeću.

Prisjetila se i filmskog festivala u Cannesu kad je 2018. nosila senzacionalnu haljinu s potpisom poznatog dizajnera Elieja Saaba.

ZANOSNA I U OSMOM DESETLJEĆU

Helen Mirren upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta, a evo kako je nekad izgledala

Pogledaj galeriju

'Odlučila sam da mi je dosta volana i šljokica i nisam htjela nikakv sjaj te godine - željela sam nešto savršeno dizajnirano, a jednostavno, poput haljina srednjovjekovnog stila. Budući da je bio dubok dekolte, šminkerica mi je nanijela i make up na taj dio tijela. Inače, ja doista pažljivo njegujem i dekolte, ne samo lice i vrat, no danas puno manje nosim odjeću s izrezom nego nekad', rekla je Mirren koja ovih dana na lokacijama u Rimu snima novi nastavak 'Brzih i žestokih' s Vinom Dieselom.

  • +7
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Što se tiče izbora odjeće za velika događanja, glumica ističe kako je vrlo brza jer se ne voli živcirati oko toga.

'Tu sam jako brza. Radim ili sa stilistom ili modnim dizajnerom i znam što oni imaju i što mi mogu posuditi. I ja mogu odmah vidjeti što će mi predložiti', objasnila je za Telegraph.

Glumica kaže i da nije nikad napeta oko izbora svog make-upa jer vjeruje vizažistima koji joj pomažu da se pripremi za crveni tepih.

'Tu sam vrlo opuštena i slobodna. Radim s nevjerojatnim vizažistima, tako da im jednostavno dopuštam da rade ono što ih inspirira. Za L'Oréal Paris reviju prošle godine vizažistica Val Garland je samo rekla, 'Osjećam se kao da radim nešto stvarno ekstremno.' Pa i reakcije ljudi na tešku olovku za oči bila je mješavina čuđenja i nevjerice, što je dobra reakcija ako mene pitate. Mislila sam da je to jako zabavno! I naravno, imala sam nevjerojatan outfit na to, tako da je cijela stvar dobro funkcionirala. To je bio jedan opak look', rekla je Helen Mirren.