HIT KRPICA

I Pippa ima haljinu za kojom svi lude

26.10.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Pippa Middleton u Londonu je promovirala svoju novu knjigu, a između četiri haljine koje je nosila, našla se i hit kreacija Stelle McCartney

Pippa Middleton održala je promociju svoje knjige 'Celebrate' u londonskoj knjižarama Fulham i Foyles te je nosila četiri različite haljine, piše Daily Mail.

Najveći hit svakako je bila jesenska haljina od tvida Stelle McCartney koju je

obukla za kraj i otišla slaviti s prijateljima i obitelji. Mini haljina bez rukava na leđima i prsima ima dodane komade tkanine od crne i bijele boje koje vizualno tijelo čine vitkijim

Pippina knjiga govori o pripremi partija za najrazličitija događanja i blagdane, pa je tako u knjižari demonstrirala igre s djecom povodom nadolazećeg Halloweena. Svi zainteresirani tako će na 417 stranica knjige moći pročitati ideje za svoje proslave kod kuće.

Dok neki tvrde da je Pippa samo domišljata i iskorištava povezanost s kraljevskom obitelji da dobro zaradi, drugi tvrde da će to biti najtraženiji božićni poklon.

Osim haljine Stelle McCartney, Pippa se odlučila i za kreaciju srpske dizajnerice Roksande Ilincic koju voli i njena sestra Kate.