ŠTO STARIJA, TO BOLJA

I Sharon Stone voli reciklirati: Iz ormara izvukla staru haljinu i oduševila vojsku obožavatelja

21.05.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Sharon Stone itekako je aktivna na Instagramu, a svojom posljednjom objavom brojne je oduševila uskočivši u vintage model haljine kako bi odala počast slavnom talijanskom dizajneru u povodu njegovog rođendana

Poput holivudske kolegice Cate Blanchett, 63- godišnja Sharon Stone također ne vidi ništa loše u ponovnom nošenju već viđene haljine na crvenom tepihu. Godine 2015. na jednom svečanom eventu pojavila se u zavodljivom, zlatnom modelu haljine od čipke s potpisom brend Valentino, a istu je odlučila nositi dvije godine kasnije na jednom drugom svečanom događanju.

Četiri godine koliko je prošlo otkako smo ju posljednji put vidjeli u spomenutoj kreaciji, zvijezda 'Sirovih strasti' ponovno ju je odlučila odjenuti, no ovoga puta kako bi čestitala rođendan njezinom kreatoru, talijanskom dizajneru Valentinu Garavaniju.

'Iz ormara sam izvukla svoju omiljenu vintage haljinu Valentino u čast njezinom kreatoru', napisala je 63- godišnja zvijezda ispod fotografije na kojoj pozira bez trunke šminke na balkonu svog doma u Los Angelesu.

Sa poznatim talijanskim dizajnerom Sharon Stone postala je bliskom prijateljicom sredinom 90-ih godina kada ju je počeo odijevati za brojna svečana događanja.

  • +16
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES