DIZAJNERSKA POSLASTICA

Impresivan obiteljski dom u Londonu: Oduševljeni smo interijerom u seriji 'Anatomija jednog skandala'

19.04.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Rijetko kada na malim ekranima u tijeku vrlo napete dramske serije, gledatelji primijete detalje poput interijera doma u kojem likovi stanuju, no serija 'Anatomija jednog skandala' osim što je prava modna poslastica, zadovoljit će i ljubitelje lijepo uređenih interijera

Ovih dana svi pričaju o seriji ‘Anatomija jednog skandala’ u kojoj glavne uloge tumače Sienna Miller i Rupert Friend, a pričaju nevjerojatnu priču o britanskoj političkoj sceni i ministru koji se nađe usred seksualne afere. Dok pratimo bračne razmirice, sudski proces i optužbe za silovanje ministra Jamesa Whitehousea oko nam bježi na impresivno uređen dom fiktivne obitelji.

Budući da je radnja smještena u Londonu, a obitelj Whitehouse je dobrostojeća i kreće se u visokom britanskom društvu, ne čudi da je njihov dom luksuzno opremljen te da se pazilo i na najsitnije detalje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Već u prvom nastavku serije dobivamo uvid u kakvom komforu živi ova četveročlana obitelj koja se preko noći nađe u problemima zbog izvabračne afere supruga i oca Jamesa Whitehousea. Tipično britanski interijer odiše elegancijom i šarmom, a već sami ulazni hodnik odaje dojam da je riječ o jednoj od gradskih kuća u elitnom dijelu Londona.

  • +6
Serija 'Anatomija jednog skandala' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Ono što posebno privlači pažnju su zanimljive tapete po zidovima, koje se bez obzira na mnoštvo uzoraka i boja, sjajno uklapaju u ostatak dizajnerske priče. Tu je udobna dnevna soba u kojoj dominiraju opuštajuće nijanse u zemljanim tonovima, s velikim keramičkim vazama i uokvirenim obiteljskim fotografijama na zidu.

Štukature na plafonu i ovoga su se puta pokazale kao najbrži način za postizanje luksuza u domu. Posebno efektna je kuhinja ove kuće, koja se ističe zelenom bojom fronti, golemim, centralnim otokom i velikim prozorskim oknima.

  • +5
Anatomija jednog skandala (interijeri) Izvor: Netflix / Autor: Netflix

Funkcionalnost doma vidljiva je u blagovaonici koja se nastavlja na kuhinju i povezuje s dnevnim boravkom, dok se na gornjem katu kuće nalaze spavaonice.

I to prostrane spavaonice, a posebno je elegantna bračna soba koja ima zasebnu kupaonicu i garderobu. Namještaj od baršuna, posteljine od svile i zlatni detalji dali su ovom prostoru posebnu dimenziju.

  • +18
Sienna Miller u seriji 'Anatomija jednog skandala' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Netflix