jedinstvena i ekskluzivna usluga

Iskoristite sjajnu priliku i otkrijte tajne profesionalnog make up-a uz Make Up School by Douglas x Estée Lauder

13.05.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Douglas parfumerije u travnju su predstavile novo beauty poglavlje kroz jedinstvenu i ekskluzivnu uslugu – Make Up School by Douglas

Inovativni koncept Make Up School usluge uključuje cjelokupni proces od njege lica do nanošenja šminke, a zamišljen je kao suradnja Douglas parfumerija s različitim luksuznim make up brendovima. Poseban doživljaj je u tome što korisnici usluge sami odrađuju sve korake, uz podršku i savjete profesionalnih vizažista i uz odgovarajuću individualnu edukaciju, a svaki mjesec je novi brend u fokusu same škole.

U mjesecu svibnju, Make Up School provodi se u suradnji s brendom Estée Lauder koji je sinonim za inovaciju, luksuz i dugogodišnje iskustvo u beauty svijetu. Bilo da je riječ o dnevnom ili noćnom izgledu, izdvojili smo Estée Lauder proizvode koji su potrebni kako bi kreirali make up look-ove koje trenutno možete naučiti kreirati u Douglas parfumerijama.

Ključ svakog izgleda je nanošenje adekvatne baze skincare proizvoda koji pružaju savršenu podlogu za daljnje korake u šminkanju. Za umjereno do potpuno prekrivanje nepravilnosti na licu, Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup tekući puder sa zaštitnim faktorom 45 obogaćen je hijaluronskom kiselinom, probioticima i chia sjemenkama za smirenje iritacija i crvenila kože te dugotrajnu hidrataciju. Za područje oko očiju i potpuno prekrivanje podočnjaka, savršen odabir je Estée Lauder Futurist Soft Touch Brightening Skincealer korektor sa inovativnom Skincealer formulom koja s vremenom poboljšava hidrataciju i sjaj kože.

Za svilenkasti osjećaj na koži pobrinut će se Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush rumenilo koji sadrži ogledalo i četkicu za nanošenje pa je praktičan i jednostavan za upotrebu u svakoj prilici.

Za noćni make up i atraktivniji izgled, savršen odabir su Estée Lauder Turbo Lash High Powered Volume and Length maskara za volumen i Estée Lauder BrowPerfect 3D AllInOne Styler olovka za obrve koje će naglasiti vaše oči, a zahvaljujući njihovoj dugotrajnoj postojanosti moći ćete se u njih pouzdati tijekom cijele noći.

Olovka i ruž za usne zaokružuju izgled čitavog make-upa, zato ih mnoge žene vole nositi u svakodnevnim, kao i u posebnim prilikama. Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick ruž za usne i Estée Lauder Double Wear 24 H Lip Liner olovka za usne savršeno se upotpunjuju, oblikuju vaše usne pružajući satenski izgled s 10 sati postojanosti boje, a najbolje od svega je što istovremeno njeguju vaše usne.

Rezervirajte svoj termin za Make up School by Douglas uslugu već danas u najdražoj Douglas parfumeriji i samostalno naučite kreirati Estée Lauder make up look-ove ekskluzivno do kraja svibnja, zahvaljujući dragocjenoj pomoći naših stručnjaka za ljepotu. Termin za Make Up School by Douglas beauty uslugu možete kupiti i rezervirati u Douglas parfumerijama, a cijena usluge iznosi 14,90 eur.