'izakova'

Izabel Kovačić slavi još jedan uspjeh: Njezine komade nosi i popularna američka glumica

21.05.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Modni brend IZAKOVA ne nose samo stajliš Hrvatice, već i popularne američke glumice! New Yorkom je tako prošetala američka glumica Shay Mitchell odjevena u kožni baloner s potpisom Izabel te pokazala kako ga sjajno stilizirati u trendi outfit

Izabel Kovačić jedna je od naših najpoznatijih wagsica, a svoj je put pronašla u modi. Od 2015. godine vodi vlastiti modni brend Lunilou koji proizvodi odjeću prirodnih materijala primjerenu osjetljivoj koži, a odnedavno i brend IZAKOVA koji promovira eleganciju i održivost.

Visoku kvalitetu brenda i lakoću stiliziranja komada prepoznala je i američka glumica Shay Mitchell koja je New Yorkom prošetala u kožnom baloneru s potpisom brenda supruge Matea Kovačića.

Prekooceanskim uspjehom pohvalila se i Izabel na stranicama brenda te podijelila fotografije glumice koja je stajliš baloner kombinirala s crnim salonkama sa špic vrhom i crnim hulahopkama, a modnim dodatcima crnim kožnim rukavicama i crnim sunčanim naočalama zaokružila je ovaj 'opaki outfit'.

Shay Mitchell Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Shay Mitchell najpoznatija je po ulozi Emily Fields u američkoj TV seriji 'Slatke male lažljivice' te po ulozi u seriji 'You'. Njeguje svoju grunge eleganciju te je na Instagramu često možemo vidjeti da nosi kožne komade koje uklapa u svoje urbane odjevne kombinacije.

NICKY HILTON ROTHSCHILD

Trik je u dobrim detaljima: Crni stajlinzi ne moraju biti dosadni

Pogledaj galeriju