FASHION GURU

Izabel Kovačić u ne baš laskavom izdanju: Znamo da nosi samo top marke, ali ovaj put džaba joj sve

  • 13.12.2023 u 14:32

  • Bionic
    Reading

    Lijepa Izabel Kovačić rijetko se pojavljuje na eventima, no ovaj put stajlingom nije oduševila

    Sinoć je bila premijera realityja ili već nečeg sličnog o prodaji nekretnina u Hrvatskoj. Već smo vidjeli slične emisije kod svih streamera, a sada ćemo se i mi furati da živimo u Miamiju. Kako i priliči wannabe Miamiju, zabava je garantirano bila vesela, a ništa manje zabavni nisu bili ni stajlinzi uzvanika. Moralo se pokazati koliko se i što ima, jer to je takav format…

    Na premijeri se našla i Izabel Kovačić u ne baš laskavom izdanju. Znamo da ona nosi samo top marke, ali ovaj put džaba joj sve. I ovo njeno izdanje obiluje brendovima poput odijela Attico i torbe Bottega, a ziher su i cipele neki luksuzni talijanski brend.

    Nažalost, na lijepoj Izabel ovo ne stoji najbolje. Da je pogodila svoju veličinu, možda bi to bilo puno bolje, a ni boja odijela nije baš najbolje sjela uz pozadinu ispred koje se slikala. Iskreno, ni cipele mi baš ne pašu, možda je to bolje izgledalo uživo, ali fotogenično definitivno nije.

    Ovo njezino odijelo podsjetilo me na kompletiće koje sam radio prije par godina za tete u jednoj firmi kao uniforme i njima su bile odlične, a bile su i iste boje.

    Sva sreća da je lijepa Izabel imala super frizuru, pramiće i diskretne naušnice. Čekamo je u nekim boljim stajlinzima, siguran sam da će ih biti…

    • +6
    Poznati na premijeri prve emisije 'Where to sign' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.