nosive svaki dan

Jednako lijepe koliko i udobne: Sandale s blok petom nepogrešiv su izbor, a ove su najljepše

10.06.2023 u 18:35

Bionic
Reading

Za one koje baš ne oduševljava ovosezonska renesansa stiletto potpetica s remenčićima, tu je sjajna alternativa. Sandale s blok petom predstavljaju odličan spoj udobnosti, stila i vječne elegancije nosive svaki dan

Najbolje sandale s blok petom prije svega su vrlo udobne za nošenje. U isto vrijeme pružaju nekoliko centimetara više i dozu elegancije te su savršen izbor za one koje nisu ljubiteljice ovosezonskih hit modela - ravnih balerinki ili platformi koje se nose u svim prilikama.

Sa svojom minimalističkom siluetom i elegantnim remenčićima oko gležnja, sandala s blok petom je vječna – bezvremenska investicija koja će se savršeno neprimjetno uklopiti u capsule garderobu.

Ljepota ovog stila leži u tome što se u proljetnim i ljetnim mjesecima može nositi doslovce uz sve iz ormara. Bilo na ljetnom vjenčanju i proslavama ili u slučaju da tražite savršen par jednako nosiv u uredu i na večeri. Naime srednje visoka peta besprijekoran je izbor za svaku priliku.

Naravno, nije sve u ergonomiji; za sezonu proljeće/ljeto 2023. brendovi kao što su Aeyde i Dear Frances predlažu modele s elegantnim, minimalističkim gornjim dijelovima koji se nastavljaju na arhitektonske osnove, a modne kuće kao što je Nodaleto predstavljaju modele koji su kandidati za statement komade za zabave. A najbolja stvar je to da su ti modeli jednako lijepi za gledanje koliko i ugodni za hodanje.

Bez obzira tražite li svestran par za svakodnevno nošenje ili hrabar dizajn koji ćete kombinirati s haljinama za zabave, u galeriji bacite oko na neke od najboljih modela s blok petom.

  • +5
Sandale s blok petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo