VLADARICA CRVENOG TEPIHA

Jennifer Lopez izbacila dekolte i noge u prvi plan

25.04.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Latino zavodnica često je na meti kritika zbog svojih modnih izdanja, no lijepa Jennifer Lopez to nimalo ne uzrujava

Premda je nepisano modno pravilo da se uz vrtoglavi dekolte ne otkrivaju noge, J.Lo je na predstavljaju godišnje top ljestice najutjecajnijih osoba prema magazinu Time u New Yorku pokazala kako ga vrlo rado krši.

Za seksi Jennifer koja će ove godine navršiti 49. godina okrenule su se mnoge glave na ovom partiju gdje nije nedostajalo poznatih lica među kojima su bile i Nicole Kidman sa suprugom Keithom Urbanom, britanska glumica Emily Blunt, zvijezda serije 'Stranger Things' Millie Bobby Brown, Kesha, Shawn Mendes i dr.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jennifer kojoj je društvo pratio novi dečko Alex Rodriguez, bila je među najzapaženijim uzvanicama u glamuroznoj kreaciji ukrašenoj blještavim zlatnim detaljima, baš kako to Jenny from the block najviše voli.

Mama desetogodišnjih blizanaca Maxa i Emme pokazala je svoju besprijekornu figuru koju održava predanom tjelovježbom i prehranom. 

U nedavnom je intervjuu Jennifer Lopez koja se našla na listu 100 najutjecajnijih osoba prema magazinu Time izjavila kako je pokreće velika strast i ljubav prema poslu. 

  • +7
Savršena figura Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zapravo to je glad i ambicija za nečim višim. Strast koju imam dok radim svoj posao je ono što me gura prema naprijed. Volim svoj posao i jednostavno znam da mogu još mnogo toga lijepoga stvoriti i zato ne želim gubiti vrijeme', kazala je rođena Njujorčanka te dodala: 'Ljudi ne razumiju da se producentskim poslom bavim već 10 godina, o Bože to je zaista puno.'

  • +12
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim što je jedna od najutjecajnijih žena svijeta, J.Lo je ujedno i jedna od najbogatijih, a sve zahvaljujući vlastitom trudu i radu. Njezino bogatstvo procjenjuje se na preko 110 milijuna dolara.

Inače, ove je godine najmlađa osoba na toj listi 14-godišnja glumica Millie Bobby Brown koja u Netflixovoj hit seriji 'Stranger Things' glumi Eleven.

Simpatična tinejdžerica kojoj mnogi predviđaju fantastičnu karijeru za ovu se prigodu odlučila za bijelu haljinu s cvjetnim detaljima koju potpisuje talijanski modni dvojac Dolce & Gabbana.