LATINO DIVA

Jennifer Lopez kakvu još nismo vidjeli: Pokazala svoju otkačenu stranu, ali i novu frizuru

22.01.2024 u 12:19

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna visoke mode u Parizu otvorila je modna kuća Schiaparelli, sa slavnim uzvanicama predvođenim latino divom Jennifer Lopez

Komadi u duhu nadrealizma zaštitni su znak talijanske dizajnerice Else Schiaparelli, čiju modnu viziju posljednjih sezona uspješno njeguje dizajner Daniel Roseberry.

U francuskoj prijestolnici mode predstavio je haute couture kolekciju brenda za ovogodišnju sezonu proljeće/ljeto, predvođenu slavnom gošćom Jennifer Lopez.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roseberryjeve novitete, 54- godišnja latino diva provjerila je u efektnom izdanju kojim je dominirao voluminozna bijela jakna s detaljem latica i srebrnim aplikacijama na leđima.

Ispod nje nazirala se kombinacija bijele dolčevite i crnih tajica, podebljana avangardnim detaljima i dodacima poput skupocjene torbice Anatomy Jewelry s kakvom je nedavno uočena i 61- godišnja Demi Moore.

Reviju francuskog brenda Jennifer je iskoristila i za predstavljanje novog imidža u znaku mokre bob frizure koju je, za potrebe stajlinga, oplemenila masivnim naušnicama zlatnog sjaja i neobičnim modelom sunčanih naočala.

Nekoliko dodatnih centimetara osigurala je parom Schiaparellijevih crnih štikli sa zlatnim detaljem ključanice, kakav je krasio i haljinu najljepše holivudske plavuše, Margot Robbie, na premijeri filma 'Saltburn' u Los Angelesu.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia