SUNCE ZOVE NA ŠPICU

Kako cure minicama provociraju proljeće

28.03.2013 u 10:07

Bionic
Reading

Hrvatsku metropolu obasjalo je sunce i nekoliko je itekako valjanih razloga za veselije modne kombinacije špicerica. Toplije je i nepotrebne su preteške krpice, a valja i dalje provocirati proljeće

Nekoliko je trendova preplavilo špicu s početkom proljeća, a svi upućuju na činjenicu da se žene vesele toplijim danima i da im je dosta samozatajnih pulovera, kaputa, kapa i šalova. Izvadile su hulahopke, tajice, laganije jaknice, haljinice... a bez sunčanih naočala ne izlaze na ulicu.

Trend bajkerskih kožnih jakni koji je preplavio dućane i vrišti iz svakog izloga, već se preselio na gradske ulice, a cure ih vole nositi uz traperice ili crne uske hlače, a osobito efektno i na kratke haljinice.

Uočljiv su trend i traper košulje koje se nose utaknute u suknjice i to je također prizor koji se već lagano uvukao na zagrebačku špicu.

Metalik detalji na svemu i svačemu, od tajica do nakita, također golicaju maštu, a sve je još u znaku opasnih crnih gležnjača sa zakovicama, kao i većih crnih kožnih torba.