Sydney Sweeney

Kakva haljina, kakva figura! Slavna plavuša zablistala u najizazovnijoj haljini do sada

19.02.2024 u 09:21

  • +4

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: CRASH / ZUMA PRESS / AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sydney Sweeney, zvijezda serija 'Bijeli lotos' i 'Euforija' jako dobro zna odabrati stajlinge koji privlače poglede, a kada je riječ o haljinama za crveni tepih tu je prava profesionalka. A sada je pokazala možda najodvažnije izdanje do sada

Sydney Sweeney stigla je na crveni tepih povodom dodjele nagrada People's Choice u Los Angelesu i ukratko sve prisutne ostavila bez daha. Zvijezda serije 'Madame Web' nosila je duboko dekoltiranu Mônot haljinu u jednoj od najzgodnijih nijansi ove sezone, vatreno crvenoj, a uzak kroj istaknu je njezinu besprijekornu figuru. Inače, haljine brenda Mônot veliku popularnost stekle su 2022. godine kada su ih redom nosile brojne slavne ljepotice, privučene krojevima koji slave ljepotu ženskog tijela.

Glumica je ostatak izgleda zadržala relativno minimalističkim, dodavši jednostavne De Beersove naušnice i prstenje od bijelog zlata i dijamanata. Iza Sydneyingo upečatljivog i prije svega zavodljivog stajlinga stoji njezina dugogodišnja stilistica Molly Dickson, čije ostale klijentice uključuju zvijezde poput Lucy Hale, Ariane Greenblatt i Lane Del Rey.

Uz make-up koji naglašava oči i usne, Sydney je svoju dugu, prepoznatljivu kosu jednostavno raspustila, uz dodatak zavodljivih zavjesa šiški.

Inače, crvena je jedna od hit boja sezone, a posebnu popularnost stekla je nakon što su vatrene nijanse te boje osvojile modne piste Valentina, Caroline Herrere i Emilije Wickstead tijekom jesenske sezone 2023. Zvijezde poput Selene Gomez, Florence Pugh i Kylie Jenner taj trend su unijele u 2024., odjenuvši crvene stajlinge događajima poput Zlatnih globusa i pariškog Tjedna visoke mode.