PRATI TRENDOVE

Katie Holmes obožava kultne natikače koje su proglašene najpoželjnijim komadom ovoga ljeta

11.08.2020 u 10:16

Bionic
Reading

Poput brojnih dama američka glumica Katie Holmes ljetne mjesece ne može zamisliti bez udobnih anatomskih natikača s potpisom njemačkoga brenda Birkenstock koje su se prije nekoliko tjedana okitile titulom najpoželjnijeg komada u kategoriji ženske mode u Lystovu izvještaju za drugi kvartal 2020. godine

Svojim casual odjevnim kombinacijama na gradskim ulicama New Yorka, 41- godišnja glumica Katie Holmes uspijeva privući podjednaku pažnju kao na crvenom tepihu svečanih događanja, a da je itekako upućena i s lakoćom primjenjuje aktualne modne trendove ovih je dana dokazala jednostavnom, a istovremeno efektnom kombinacijom u znaku popularnih birkenstockica i traper suknje midi dužine.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Da su suknje od vječnoga trapera i laskave dužine midi ponovno modno relevantne, svojim aktualnim kolekcijama dale su naslutiti brojne dizajnerske kuće poput francuskog Givenchyja, Celinea i brenda Chloé, a odabir zvijezde serije 'Dawson's Creek' pao je na crni model s potpisom legendarnog američkoga brenda Levi's.

Izdanje u znaku crnih komada Katie je uspješno razbila dodatkom obične bijele majice, pritom dokazavši da je modna jednostavnost ponekad najbolje rješenje.

Kultne natikače ne nosi samo uz suknje već i hlače, dokazavši još jednom da je na cijeni, prije svega, udobnost.