PRINCEZE NOSE PRADU

Kraljevska ikona stila ne prestaje oduševljavati

17.11.2015 u 12:42

Bionic
Reading

Danska princeza Mary poznata je po svom elegantnom stilu i stiliziranim modnim odabirima koji su je doveli do lista najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Ni ovaj put nije razočarala odabravši čipkastu haljinu modne kuće Prada

Godišnji koncert Fredensborg događaj je čiji su domaćini danska kraljica Margrethe II i njezina pratnja, princ Henrik.

Vjerna svom sofisticiranom stilu, princeza Mary je za tu prigodu odabrala elegantnu Pradinu haljinu od crne čipke s dodatkom remena koji je naglasio njezin struk te vitku figuru, a upotpunila ju je lakiranim štiklama u špic i elegantnom clutch torbicom.

Svoj modni odabir princeza Mary začinila je crvenim ružem, decentnim naušnicama s draguljima i laganim valovima.

Dan nakon koncertnog događanja princeza je odlučila uzeti predah od kraljevskih dužnosti kako bi provela kvalitetno vrijeme sa svojom djecom.

Tako je ova 43-godišnja mama u pratnji osmogodišnje kćerke Isabelle i četverogodišnjih blizanaca Josephine i Vincenta posjetila godišnji sajam knjiga u Kopenhagenu. Lijepa princeza za provođenje dana s djecom odabrala je casual kombinaciju sačinjenu od crno-sivog kariranog kaputa, crnih traperica i ravnih čizmi s dodatkom zakovica.

Stil odijevanja princeze Mary oduševio je i modne kritičare i publiku, pa su čak i Britanci odlučili da je bolje odjevena od njihove ljubimice Kate Middleton.

Prema anketi koju je među svojim čitateljima proveo britanski magazin Hello, kraljevska ljepotica s najviše stila tako je upravo danska princeza Mary. Već drugu godinu zaredom britanski je magazin dansku princezu stavio na prvo mjesto najbolje odjevenih mladih dama među kraljevskim obiteljima.

Priča ove danske princeze rodom iz Australije toliko je bajkovita da je nedavno doživjela i filmsku ekranizaciju, a televizijski film o princezinom životu prikazan je na australskoj televiziji. U dva sata, koliko traje film naslova 'Mary: The Making of a Princess', pokušalo se prikazati način na koji je obična australska djevojka imena Mary postala danska princeza i dodatno naglasiti njezinu životnu bajku.