TPORTAL DAJE SVE OD SEBE

Kreće veliko blagdansko darivanje tportala!

29.11.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Već tradicionalna akcija tportala i darežljivih partnera u kojoj dajemo sve od sebe svojim čitateljima ponovno je započela - i četvrtu godinu zaredom darivanje ne posustaje! Svakog ćemo dana poklanjati mnoštvo poklona svojim vjernim čitateljima.

Svakoga radnog dana tijekom prosinca poklanjat ćemo pregršt novih nagrada. Velika akcija nagrađivanja počinje u ponedjeljak 2. prosinca, kad ćemo objaviti pravila sudjelovanja i popis svih partnera. 

Nagrade će u ponedjeljak osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje koje ćemo objaviti na tportalu u razdoblju od12 do 13 sati!

Čitajte nas redovito jer osim najbržih priliku za osvajanje nagrada imat će i najkreativniji jer preko vikenda od vas ćemo tražiti da se i malo potrudite te nas oduševite vašom spisalačkom stranom - i to zato jer su preko vikenda nagrade najvrijednije!

Imena prvih dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo u srijedu, 3. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.