CATE I SIENNA

Holivudske plavuše pronašle su dobitnu modnu formulu

19.05.2024 u 18:30

  • +7

Sienna Miller i Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / BACKGRID UK / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHU / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Više od glamuroznih na crvenom tepihu, u Cannesu su zanimljivija dnevna izdanja. Dokazale su to poznate holivudske plavuše, Sienna Miller i Cate Blanchett, na dnevnim promocijama svojih novih projekata

Na 77. izdanju Filmskog festivala u Cannesu, 42- godišnja Sienna Miller pojavila se sa glumačkom postavom vesterna 'Horizon: An American Saga', prvog od četiri planirana filma koliko ih holivudska zvijezda Kevin Costner namjerava snimiti.

Na njegovoj dnevnoj promociji, ova kraljica boho chic estetike, izazvala je posebnu pozornost u kombinaciji s glavnim fokusom na efektnom modelu traperica.

Trendovske indigo plave boje i s detaljima kakve viđamo na hlačama kargo stila, traperice za kakve se opredijelila Miller stižu s potpisom modne kuće Schiaparelli, kao i gornji dio u znaku kremastog sakoa od tvida sa zlatnim akcentima.

Za ovo izdanje 42- godišnje plavuše pobrinuo se stilist Harry Lambert, a sličnu ideju za svoju slavnu klijenticu imala je Elizabeth Stewart.

Ova poznata holivudska stilistica tradicionalno brine o izdanjima oskarovke Cate Blanchett, koju je na dnevnoj promociji filma 'Rumours' u Cannesu vidjela u kombinaciji glamuroznog topa i hlača koje nikada ne izlaze iz mode.

U potpunosti presvučen zlatnim šljokicama, top dugih rukava na 55- godišnjoj Blanchett potpisuje modna kuća Louis Vuitton, baš kao i kožne hlače trapez nogavica, sa detaljem pojasa ukrašenog sjajnim nitnama.