FLORENCE PUGH

Lijepa glumica u dosad najhrabrijem modnom izdanju sve je bacila u drugi plan

21.03.2023 u 10:44

  • +9

Florence Pugh

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Florence Pugh, jedna od najtraženijih engleskih glumica u Hollywoodu, pojavila se u izazovnom stajlingu o kojem svi bruje

Atraktivna Florence Pugh bila je mamac za poglede u moćnoj modnoj kombinaciji koja nije za svakoga i postala neokrunjena kraljica crvenog tepiha na premijeri svog novog filma 'A Good Person'.

Lijepa Engleskinja, koja je za ulogu u filmu 'Male žene' 2020. bila nominirana za Oscara, izgledala je senzacionalno na filmskoj premijeri upriličenoj u Metrographu na njujorškom Manhattanu.

  • +7
Florence Pugh Izvor: Profimedia / Autor: TATIANAK / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Nema tko se nije okrenuo za 27-godišnjakinjom koja je očarala u seksi izdanju s potpisom stilistice Rebecce Corbin-Murray.

Mamila je poglede u koketnoj haljini s kravatom i golim leđima te visokim salonkama, a posebnost ovoj zavodljivoj kombinaciji dali su smjeli otvori sa strane. Upečatljivu kreaciju potpisuje Valentino, a stajling za pamćenje upotpunila je raskošnim nakitom Tiffany & Co. Kosu u dvije kontrastne boje nosila je podignutu u zanimljivu punđu, baš kao i na 95. dodjeli Oscara.

Make up je bio zavodljiv i u službi prirodne ljepote zgodne Engleskinje, kojoj su društvo na premijeri pravili roditelji i baka Pat Mackin.