BEZ KONKURENCIJE

Ma koji Brad i Angelina, oni su najzgodniji holivudski par

17.11.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Jenna Dewan i Channing Tatum novi su holivudski 'it' par, a njihova zajednička pojavljivanja na crvenim tepisima sve bacaju u drugi plan

Glumački par već nazivaju novom, mlađom verzijom Brangeline. No nije samo dobar izgleda ono što krasi ovaj glumački par. Zgodni glumac trenutačno je jedan od najtraženijih u Hollywoodu, a ne krasi ga samo ljepuškast izgled i hrpa mišića, već i talent. Za ulogu u filmu 'Foxcatcher' mnogi mu predviđaju i Oscara.

Na dodjeli Holivudskih filmskih nagrada Dewan i Tatum pojavili su se u elegantnom izdanju i odmah pobrali gomilu komplimenata. Lijepa Jenna, koja je u posljednje dvije godine bila zauzeta snimanjem serije 'Vještice iz East Enda', pojavila se u prekrasnoj dugoj bijeloj haljini s potpisom Reem Acra iz kolekcije Resort 2015.

Elegantna haljina lijepo joj je isticala vitku figuru, a plijenila je zanimljivim dizajnom. Naime, gornji dio koji joj je djelomično otkrivao čvrste trbušnjake, napravljen je od sitnih metalnih kuglica pričvršćenih na bijelu tkaninu.

Channing je bio zgodan u plavom Guccijevom odijelu, no njegova lijepa supruga u elegantnoj haljini bila je zvijezda večeri.

Atraktivni glumački par u vezi je od 2006., kada se upoznao na snimanju filma 'Step up', a vjenčao se 2009. Prije 17 mjeseci postali su roditelji kćerkice Evelyn, a ponosni tata Channing za The Hollywood Reporter nedavno je otkrio kako se nada da će uskoro proširiti obitelj.

'Mislim da to neće biti baš tako ubrzo, ali zapravo sve ovisi o Jenninoj seriji (Vještice iz East Enda) i tome hoće li je produljiti na još jednu sezonu. Ako se to dogodi, vjerojatno ćemo još malo sačekati s proširenjem obitelji', rekao je nedavno Channing. No prošlog je tjedna objavljeno kako Jennina serija neće imati još jednu sezonu, a to možda znači da će o novom članu obitelji početi razmišljati ranije no što su mislili.