jedinstvena maye

Majka Elona Muska u novu godinu ušla je sa stilom i pokazala odličan stajling, a mnogima su za oko zapele njezine cipele

03.01.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Poznati plus age model Maye Musk redovito plijeni pažnju i komplimente zahvaljujući svojim upečatljivim modnim izborima. Novu godinu dočekala je u Švicarskoj, njezina modna kombinacija odmah je privukla pažnju

Maye Musk, supermodel i majka trenutno najbogatijeg čovjeka na svijetu, kontroverznog tehnološkog inovatora Elona Muska, u novu godinu uplovila je sa stilom, a potvrdila je i to i nova objava na njezinom Instagram profilu.

Odjevenu u odvažnu, jarko crvenu haljinu do koljena Maye su fotografirali prijatelji u trenutcima odmora od novogodišnjeg slavlja, a ona je pak tu fotografiju podijelila na društvenim mrežama. Baš kao i uvijek, njezina modna kombinacija odmah je privukla pažnju.

Svilenkastu midi haljinu krasili su balon rukavi te kopčanje na sitne gumbe duljinom cijele haljine. Svečanu i elegantnu haljinu dubokog izreza Maye je 'primirila' detaljima i dodacima u crnoj boji. Tako je haljinu odjenula preko crnog džempera visokog ovratnika i klasičnih crnih hulahopki. Stajling je upotpunila naočala većih, prozirnih okvira, naušnicama u kombinaciji crne i zlatne boje te Dolce&Gabbana torbicom.

NA DODJELI NAGRADA

Ona ne može proći neprimijećeno: Majka Elona Muska ponovno ima ludo dobar stajling

Pogledaj galeriju

Uz najnoviju fotografiju Maye je svima poželjela sretnu novu godinu, a mnogima su za oko zapele njezine cipele koje je sjajno uklopila u još jedna upečatljiv stajling. Muza brenda CoverGirl u novu godinu ušetala je u paru Roger Vivier crnih salonki. Model naziva Flower Strass Buckle krasio je špic vrh koji se definitivno vraća na modnu scenu, crni sate te srednje visoka potpetica. No, detalj koji se nesumnjivo najviše isticao bila je zlatna kopča prekrivena kristalima dizajniranim da izgledaju kao cvijeće. Ovaj par cipela cijeloj kombinaciji dao je dodatnu dozu glamura, idealnu za blagdansko vrijeme. Inače, ovakav par cipela prodaje se trenutno po cijeni od 1 995 dolara, što iznosi oko 13 200 kuna.

Ovakav model salonki vrlo je popularan jer se sjajno slaže sa gotovom svakim stajlingom te vrlo lako nadopunjuje i svaki izgled dodajući mu dozu glamura i elegancije. Vrlo slične modele cipela nedavno su nosile i zvijezde poput Ciare, Else Hosk i Gemme Chan, a popularni modeli su oni s potpisom Christiana Louboutina, Jimmyja Chooa i The Attica.