OSVAJA DIZAJNOM

Mango ima jednu od najelegantnijih haljina, laska figuri i apsolutno je neodoljiva

14.05.2024 u 15:02

Mango haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Mnogo toga treba uzeti u obzir prilikom kreiranja stajlinga za vjenčanje. Mora biti dovoljno udoban za cjelodnevno nošenje, dovoljno lepršav za ples i prikladan, a sve te karakteristike posjeduje ova neodoljiva haljina s polica Manga, intenzivne crvene boje

Asimetrični dizajn nove haljine na policama Manga, sa plisiranom tkaninom u glavnom fokusu, laska različitim figurama, što ju čini idealnim odabirom.

Stvorena u širokom rasponu veličina, od XXS do 4XL, u prodaji se nalazi po cijeni od 100 eura, nosi ime Claudia, a moguće ju je nabaviti i u limeta zelenoj boji, s efektom ombre, no ponešto drukčijim dizajnom naramenice.

U prilog njezinoj poželjnosti dovoljno govori činjenica da je nedugo nakon pojavljivanja u web trgovini brenda rasprodana u nekoliko konfekcijskih brojeva, pa za njih sada postoji lista čekanja.

Od sličnih modela crvenih haljina, Mangov prijedlog izdvaja se i efektnim prorezom na području struka koji dodatno pojačava njezin laskavi dojam.

Kako sugeriraju iz jednog od omiljenih high street brendova, činit će idealnog stilskog partnera srebrnom nakitu i sandalama jednakog metalik sjaja.