hit model

Mango ima tako dobru kožnu jaknu, a trendseterice su već bacile oko na nju

29.04.2024 u 17:24

Bionic
Reading

Među odjevnim komadima koji čine Mangovu novu kolekciju Selection jedan se dizajn uspio istaknuti. Riječ je o bomber jakni u boji devine dlake koja ima sve predispozicije ušuljati se u ormare fashionistica i postati jedna od najvećih žudnji sezone. A pred ovim dizajnom već je pokleknula Emily Ratajkowski, inače poznata kao ljubiteljica najljepših jakni koje često pokazuje na ulicama New Yorka

U boji devine dlake, izrađena od kože, s ovratnikom u stilu košulje i dugih rukava s elastičnim manšetama, ova bomber jakna predstavljena je u sklopu Mangove linije Selection, najsofisticiranijeg dijela omiljenog high street brenda. A osim cijene, kvaliteta i funkcionalnost ovaj model čine dobitnim izborom za naredne mjesece.

Idealna za svakodnevno nošenje u kombinaciji s jednostavnim i basic komadima, ova jakna je jednako dobar izbor za večernje izlaske jer svakoj kombinaciji daje poseban pečat. Svestranost, s funkcionalnošću i udobnošću koje nudi, možda je jedan od najistaknutijih aspekata ovog dizajna.

  • +2
Mango - jakna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Emily Ratajkowski, inače ponosna vlasnica predivne kolekcije jakni i balonera koje redovito pokazuje na ulicama New Yorka, nosila je ovu bombericu u kombinaciji s bijelim crop topom i crnim hlačama trapezastih nogavica, idealnom alternativom trapericama. No mogućnosti kombiniranja ove jakne su beskrajne.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Kožna jakna Manga - hit ovog proljeća

Ova jakna, kao i ostatak komada koji čine kolekciju Selection, Mangovu luksuznu liniju u kojoj su materijali i konstrukcija prioritet, dizajnirana je za ljubitelje mode zainteresirane za ulaganje u posebnije modne komade koji će se dugo vremena zadržati u ormaru. Zbog toga je cijena ove jakne daleko iznad prosječne cijene Mangove odjeće te iznosi 299 eura. No vodeće trendseterice poput Ratajkowski jednoglasno bi rekle da je to isplativa modna investicija.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia