dobar komad

Modni ulov iz Zare: Hit kaubojske čizme koje osvajaju izgledom i cijenom

10.11.2023 u 16:42

  • +3

Zara čizme

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kaubojske čizme ove modne sezone vratile su se u punom sjaju, a zahvaljujući odličnom izgledu, udobnosti i velikoj mogućnosti kombiniranja stječu sve veći broj obožavatelja. A mnoge od njih obradovat će vijest da su u popularna Zaru stigao odličan model koji se nosi kako uz hlače, tako i uz suknje i haljine

Trendove cipela ove sezone snažno je obilježio model kaubojskih čizama. Veliki uspjeh ove američke zapadnjačke estetske obuće u modnoj industriji duguje nekoliko čimbenika, poput dizajna. Šiljasto oblikovani vrh i nagnuti vrh pete vrlo su prepoznatljivi. Ovaj svestrani stil čizama prilagođava baš svakom stilu, a svakoj kombinaciji daje poseban pečat.

Dizajneri se u novije vrijeme oslanjaju na utjecaj 60-ih i 70-ih, zbog čega su u svoje kolekcije ponovno uključili kaubojske stilove, često im dajući suvremeni štih. Uz to, utjecaj pop kulture i popularnih zvijezda, poput Taylor Swift ili Beyoncé koje su ih često nosile, pomogli su održati interes za ovaj model čizama.

Želite li ove sezone modni ormar upotpuniti s jednim od najtraženijih modela cipela, na Zarinim policama mogli biste pronaći savršen model i to po privlačnoj cijeni od 39,95 eura.

Zarine crne čizme kaubojskog stila dolaze u crnoj boji te sa širokom i niskom potpeticom. Idealan su odabir jer pristaju uz apsolutno sve trendi haljine i suknje ove zime. Njihov dizajn i boja čine ih basic komadom koji savršeno pristaje uz sofisticirane i ležernije odjevne kombinacije. Osim toga, visina čizme i oblik pete čine ovu cipelu jednom od najudobnijih. Nema sumnje, unatoč promjenama trendova, kaubojske čizme ostaju bezvremenski modni komad.

  • +24
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo