PILAR DE ARCE

Monokromatska modna rješenja uvijek su dobra ideja i daju svakom look profinjenu notu

15.12.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Pilar De Arce, jedna je od najpoznatijih španjolskih pedeset plus modnih influencerica koja nas je 'razmazila' sjajnim modnim izdanjima

Kao i uvijek modne lekcije ove maštovite brinete s diplomom povijesti umjetnosti i srednjovjekovne povijesti, vrijedi zapamtiti jer s lakoćom kreira odlične kombinacije, a zbog kojih nećete morati previše potrošiti.

Među plus age influencericama osim još jedne Španjolke - Carmen Gimeno i Kanađanke Grece Ghanem, i Pilar De Arce ima rastuću sljedbu obožavatelja koji se dive njezinom bezvremenskom stilu.

Sve svoje stajlinge ova Španjolka slaže i uz pomoć svima pristupačnih komada s potpisom Zare, Manga...

I nimalo ne zazire od vedrih boja, hrabrih uzoraka, krojeva...

  • +9
Gležnjače na petu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Baš kako je istaknula u jednom intervjuu, na njezin stav prema modi, ljepotu i načinu života općenito utjecala je njezina majka koja je uvijek govorila: 'Kad žena krene starjeti, polako postaje nevidljiva.' A s time se Pilar nikako ne slaže i uspješno prkosi uvriježenim pravilima kad se radi o odijevanju zrelijih dama.

Monokromatski stil odijevanja već je neko vrijeme veliki hit u svijetu mode no ako mislite da nije prikladan i za dame iznad 50, onda će vas look Pilar De Arce u trenu razuvjeriti.

Efektna nijansa bllijedozelene uvijek je dobrodošla modna opcija, a markantna brineta odlično ju se iskoristila za sjajan jesensko-zimski stajling. Kaput na vezanje spojila je s elegantnim hlačama u istom tonu i pletenim džemperom, a stajling je dodatno nadogradila čizmama na petu i svojim omiljenim modnim dodatkom - sunčanim naočalima.