maksi kroj

Na što nositi traper suknju? Ovo su provjerene formule za dobitne modne kombinacije

05.04.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Traper suknje maksi kroja nameću se kao jedan od vodećih trendova nadolazeće sezone proljeće / ljeto, a modne zaljubljenice pokazuju kako s njima kreirati pogođene stajlinge

Modne trendseterice u posljednje vrijeme ne skrivaju oduševljenje povratkom dugačkih traper suknji kojima su preplavile feedove svojih društvenih mreža. Prema svemu sudeći, upravo će ovakve suknje postati omiljeni proljetni komad koji bi mogao postati popularniji čak i od širokih hlača.

Kao što je čest slučaj s komadima koji se vraćaju u modu nakon što su godinama izbivali s liste najpoželjnijih, ostaje pitanje kako ih uskladiti s ostalim modnim trendova. Stoga, donosimo nekoliko provjerenih formula koje će vam pružiti inspiraciju u kreiranju svojeg pogođenog trendi stajlinga!¨

Traper suknja + bijela košulja + cipele mule + torbica

Traper suknja maksi kroja s prednjim prorezom i visokim strukom apsolutni je match s klasičnom bijelom košuljom. Kada na to pridodate cipele mule u neutralnoj boji te crnu kožnu torbicu, dobit ćete outfit koji možete nositi iznova i iznova.

Traper suknja + bomber jakna + balerinke

Bomber jakne vraćaju se na velika vrata i bit će ravnopravan hit s tradicionalnim 'kožnjacima' i traper jaknama, omiljenim odabirima za prijelazno razdbolje koje je pred nama. Upravo zato je njihovo usklađivanje s traper suknjom nepogrešiv odabir, a kada tome dodate još jedan 'in' komad, balerinke, imate apsolutno pogođenu kombinaciju!

Traper suknja + dolčevita + visoke čizme

Iako džemperi s V-izrezom postaju sve veći trend, dolčevita je jedan od klasika koji će teško ikada izaći iz mode. Umetnuta u traper suknji vrlo visokog kroja i prednjeg proreza, u kombinaciji s visokim trendi čizmama, izgleda kao potpuni modni pogodak.

Traper suknja + tanki pleteni džemper + balerinke

Osim klasičnih balerinki koje su se vratile kao vrući hit, posebno se ističu modeli s upečatljivim detaljima poput zakovica, mašni ili sjajnih kopči. Upravo ovakvi modeli podići će svaki look koji uključuje nešto neutralniji komad poput traper suknje, a sve će izvrsno nadopuniti proljetni džemper od tankog pletiva.

  • +6
Traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Crna traper suknja + trendi majica dugih rukava + moderne tenisice + tote torbica

Tko kaže da bi traper trebao biti samo klasične plave boje? Suknje ove sezone dolaze u svim varijantima, od bijelog, sivog preko obojanog trapera, a posebno je chic crna verzija koje će tvoriti vrlo trendi kombinaciju s majicom dugih rukava. Za pogođeni street style look birajte moderne tenisice i neki od populatnih tote modela torbica.

Bijela traper suknja + kožna jakna + visoke čizme

Kožna jakna jedan je od onih komada bez kojih ne možemo zamisliti prijelazno razdoblje, a uparena s bijelom traper maksi suknjom čini neodoljivu kombinaciju kakvu vrijedi ponavljati u raznim prigodama. Uz to, visoke kožne crne čizme do koljena ovaj će stajling učiniti besprijekorno elegantnim.

Traper suknja + hoodica + gležnjače

Ako ste više raspoloženi za jednostavan, a vrlo cool look, birajte kombinaciju dugačke traper suknje s visokim prorezom i neprolazni trend hoodice te sve zaokružite popularnim gležnjačama i crossbody torbicom.