Nano Pain Relax Plus

Najbolja 3 u 1 kombinacija: ovo je uređaj koji ćete koristiti i više nego mislite!

11.12.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Uređaj koji poboljšava kvalitetu života cijele obitelji

Imate li doma ladicu s tabletama protiv bolova? Sigurni smo da imate, ali jeste li znali da postoji uređaj koji uspješno blokira osjet boli? Primjenjuje se u medicini, ali postoji i jednako učinkovita verzija za kućnu uporabu. Radi se o Nano Pain Relax Plus 3 u 1 kombiniranom uređaju za elektroterapiju.

Kombinacija koju ćete brzo zavoljeti

TENS je funkcija koja blokira bol, ali Pain Relax Plus uređaji dolaze s dodatnim funkcijama.

  • EMS će pomoći svakom sportašu jer pomaže boostati rad mišića. Ako ga koristite dok vježbate, može pojačati rad mišića, ali jednako je dobra opcija i za efikasno zagrijavanje. EMS elektrostimulacijom potiče jačanje mišića. Zahvaljujući tome, pomaže spriječiti gubitak mišićne mase uzrokovane manjkom kretanja.
  • Masaža elektrostimulacijom potiče opuštanje i oporavak mišića. Vrlo je jednostavna za korištenje, a može se primijeniti gotovo na svakom dijelu tijela.

EMS – Sve što jedna aktivna osoba treba

Bilo da radite na izgradnji mase, izdržljivosti ili samo želite ostati u formi, uz Nano Pain Relax Plus možete od svojih treninga dobiti maksimum i povećati iskoristivost mišića, potaknuti cirkulaciju i skratiti recovery fazu.

EMS se koristi u profesionalnom sportu baš zahvaljujući efikasnosti kada je u pitanju rad mišića - uz njega možete poboljšati svoje performanse, a istovremeno se osjećati bolje. S druge strane, TENS opcija će ublažiti bolove koji se često javljaju kao posljedica jače tjelesne aktivnosti.

TENS – Odlična pomoć kod bolova s kojima se svi susrećemo

TENS ima široku primjenu, no prvenstveno će biti od koristi osobama koje se susreću s boli u koštano-mišićnom sustavu.

Primjerice, TENS može biti brza pomoć u situacijama u kojima smo se svi našli više puta:

  • kada vas neočekivano ukoči vrat ili rame
  • kod bolova u koljenima
  • kod problema s donjim dijelom kralježnice
  • kod bolnih i ukočenih mišića, (npr. kod dugog sjedenja)
  • kod bolova u nogama, (npr. kod od dugog hodanja)
  • kod menstrualnih bolova

S TENS-om su ipak najbolje upoznate osobe koje pate od kroničnih bolova poput artritisa, reumatizma, ukočenosti mišića i išijasa, ali i osobe koje se susreću s postoperativnim zahvatima.

S obzirom na to da se većina starijih osoba suočava s nekim oblikom degenerativnih bolesti zglobova, TENS uređaj može biti zaista koristan. Zahvaljujući njemu, osoba može poboljšati kvalitetu života, ali i poboljšati pokretljivost.

Uređaji za cijelu obitelj!

Uređaji za elektrostimulaciju su gadgeti koji će naći primjenu u svakom kućanstvu. Glavna prednost im je multipraktičnost - bilo da su u pitanju djed i baka koji su skloni bolovima u zglobovima, mama i tata koji previše rade ili djeca koja naporno treniraju. Ovi uređaji će zasigurno koristiti u vašoj svakodnevici, a najbolje od svega je što pronalaze primjenu kod zaista svakog člana obitelji.

Nano Pain Relax uređaje možete pronaći u Medikoru i ljekarnama, a osim Pain Relax-a, u bogatoj Medikor ponudi izdvaja se i Medikor Heath Bag - set proizvoda za zdravlje koncipiran kao holistička, inovativna podrška za učinkovito praćenje i kontrolu zdravstvenog statusa.