U DIZAJNERSKIM KRPICAMA

Nakon dugo izbivanja iz javnosti Ivana Vida osvanula na modnom događanju sa skupocjenom torbicom koju svi priželjkuju

15.11.2019 u 12:19

Bionic
Reading

Naš najuspješniji modni dizajner Juraj Zigman, koji se može pohvaliti suradnjama s velikim svjetskim zvijezdama poput Nicki Minaj i Cardi B, konačno je otvorio trgovinu u hrvatskoj metropoli. Zagreb je dobio ultimativno chic mjesto koje su iz prve ruke došle razgledati brojne domaće ljepotice, a među njima smo nakon dugo vremena zatekli i Ivanu Vidu, suprugu nogometaša Domagoja Vide

Poznati riječki modni dizajner Juraj Zigman na domaćoj je sceni odavno zaslužio status genijalca, no tek je sada odlučio otvoriti trgovinu u kojoj će njegove klijentice iz prve ruke moći razgledati njegove osebujne kreacije.

U originalnom prostoru u centru grada, na adresi Preradovićeva 22 okupile su se brojne poznate Hrvatice koje dugi niz godina nose Zigmanove kreacije. Veliku pažnju na otvaranju trgovine plijenila je supruga našeg nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, koja je stigla odjevena od glave do pete u dizajnerske komade.

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji
  • +50
Otvorenje Zigman Fashion Storea u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Lijepa Metkovčanka strastvena je zaljubljenica u modu pa svoj ormar redovito nadopunjuje trendi dizajnerskom odjećom i modnim dodacima, a nedavno se pomamila za trenutno najpoželjnijom torbom za kojom luduju sve modne ovisnice.

Ivana je na događanje stigla odjevena u crnu minicu s volanima ispod koje je nosila mrežaste čarape i efektnu bomber jaknu s potpisom modne kuće Chanel, a cjelokupan stajling začinila je crnim combat čizmama koje su trenutno veliki hit na modnoj sceni te spomenutoj bordo pouch torbici od isprepletene kože.

Riječ je o torbi s potpisom modne kuće Bottega Veneta čija cijena iznosi oko 17.000 kuna. Ovu luksuznu torbu u svom ormaru imaju brojne svjetske trendseterice, uključujući Rosie Huntington-Whiteley, Sofiju Vergaru, Lily Aldridge, Rihannu, Salmu Hayek i Oliviju Culpo, ali i brojne poznate Hrvatice - odvjetnica Jadranka Sloković, pjevačica Franka Batelić i modna blogerica Sonja Kovač.