LJEPOTICA U BARŠUNU

Nakon provokativnog izdanja na Zlatnim globusima: Salma Hayek plijenila elegancijom na crvenom tepihu

08.01.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon što je postala glavna tema razgovora na novom izdanju dodjele Zlatnih globusa, zahvaljujući haljini kojom je u prvi plan stavila svoje bujno poprsje, slavna meksička glumica Salma Hayek započela je svjetsku promociju svoje nove komedije 'Like a boss'

Zahvaljujući izdanju u dvobojnoj haljini s potpisom modne kuće Gucci, 53- godišnja latino ljepotica Salma Hayek postala je glavna tema razgovora u sklopu novoga izdanja dodjele prestižnih Zlatnih globusa.

Nekoliko dana nakon svečane ceremonije, Salma se zaputila u New York gdje je započela svjetsku promociju svoje nove komedije 'Like a Boss'.

U odnosu na dodjelu Zlatnih globusa, na čijem je crvenom tepihu mnoge iznenadila svojim smjelim izdanjem, Salma Hayek na njujorškoj premijeri novoga filma odlučila se za umjerenije izdanje osvanuvši u odijelu od crnog baršuna.

  • +4
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

U kombinaciji s crnom bluzom od svile, meksička diva novim izdanjem svoje bujno poprsje odlučila je staviti u drugi plan fokusiravši se na blještave detalje kojim je baršunasto odijelo s potpisom modne kuće Saint Laurent učinila posebnijim.

Uz detalj rajfa i efektne ogrlice, Salma je novo izdanje na crvenom tepihu začinila sjajnom crnom torbicom koju, poput odijela, potpisuje poznati francuski brend Saint Laurent koji se nalazi u vlasništvu grupacije Kering kojom predsjeda njezin suprug, 57- godišnji francuski milijarder Henri Pinault.

  • +16
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia