IDEJE ZA STAJLINGE

Ne volite ljetnu obuću na petu, ali ni trendi natikače? Ovi udobni modeli uvijek su in i prikladni su i za dame zrelije dobi

10.08.2022 u 20:06

Bionic
Reading

Iako su espadrile, osobito one na punu petu, jedan od najpoželjnijih ljetne obuće, ravne sandale nikada neće nestati s modne scene

Bez obzira na sve privlačne trendove, mnoge se zaljubljenice u modu drže klasičnih rješenja, koja su se uvijek, kad se radi o stilu, pokazala i najboljima.

Usprkos hit modelima poput espadrila na punu petu, zavodljivih sandala s remenčićima ili cool natikača koje su zavladale gradskim ulicama ovoga ljeta, ravne sandale pokazale su se neuništivim klasikom koji ne pomišlja na modnu mirovinu.

Pa ako niste sigurni jesu li ravne sandale dovoljno elegantne za ured ili čak neku večernju prigodu, ne trebate strahovati.

Španjolska pedeset plus modna ikona, dizajnerica Susi Rejano sjajno je iskombinirala bijele ravne sandale s diskretnim zlatnim detaljima s kratkim hlačama i bijelim topom bez rukava te kreirala jednostavan, no vrlo efektan look za koji je dobila bezbroj komplimenata.

Iako smo često skloni misliti da ravne sandale nisu tako elegantne kao one na visoku petu, ova pedeset plus influencerica upravo nam je dokazala da smo u krivu.

  • +38
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kratke hlače visokog struka u kombinaciji s ravnim sandalama, savršen su spoj bez potrebe za štiklama, a ovakvom stajlingu možete samo dodati i odgovarajući sako za prohladna jutra ili večeri.

Odlična kombinacija bijele i bež nadograđena je s pomno odabranim zlatnim detaljima te je stvoren bezvremenski look koji nikad neće biti out. Ovakve sandale ravnopravno konkuriraju inačicama na petu i fantastičan su način da svoj stajling podignete na novu razinu, a bez da patite zbog bolova u stopalima. Ravne sandale, jednoglasni su stilisti, nikada neće izaći iz našeg ormara jer baš poput bijelih košulja one su onaj vječni trend u koji uvijek vrijedi uložiti kunu više budući da ih možete nositi nekoliko sezona.

Savjet za kraj: najpopularnije su varijante sandala koje svojim prednjim remenčićima podsjećaju na japanke, a upravo su takve sandale dominirale u 90-ima, razdoblju koje je u modnom smislu trenutačno najeksponiranije. I naravno pripazite da je obuća izrađena od prirodnih materijala.