NOVAC NE KUPUJE STIL

Nekadašnja seks bomba zaprepastila modnim neukusom na gradskim ulicama

02.08.2018 u 12:32

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jessica Simpson stvorila je impresivno modno carstvo koje je Forbes procijenio na nevjerojatnih više od milijardu dolara, no njezine kombinacije često opasno balansiraju na rubu ukusa

Atraktivna Tekšanka, ljubiteljica je ekstravagantnih kombinacija koje uključuju upadljive uzorke, leopard print, platforme, kožu....

Sve to sve skupa izgleda poprilično neukusno pa je u jednoj takvoj kombinaciji ova 38-godišnjakinja prošetala Manhattanom, izazvavši brojne komentare.

  • +11
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako na računu ima milijune, bivša reality zvijezda uskočila je u mini haljinu cvjetnog uzorka i visoke čizme koje nimalo ne laskaju njezinoj figuri. No kao da to nije bilo dovoljno, Jessica je povrh svega odjenula sako od baršuna, a točka na i ovog nimalo chic stajlinga bila je velika torba zmijskog uzorka.

  • +7
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Velike naušnice ringovi, puno nakita i zeleni nokti, zaokružili su ovo nimalo laskavo izdanje nekadašnje seks bombe koja je u vrućim traper hlačama paradirala u filmu 'The Dukes of Hazzard' u društvu Johnnyja Knoxvillea.

Inače, sredinom 2000-ih imala je reality s tadašnjim suprugom Nickom Lacheyjem, a njezina mlađa sestra Ashlee se također okušala kao pjevačica i glumica.

  • +2
Jessica Simpson u cvjetnoj Gucci haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jessica je danas sretna mama i supruga: u braku je sa zvijezdom američkog nogometa Ericom Johnsonom, s kojim ima dvoje djece, kćer Maxwell Drew i sina Acea Knuta.

  • +6
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otvoreno je pričala o svojoj borbi s kilogramima u obje trudnoće, no priznala je i da je to više ne opterećuje.