RETRO I SEKSI

Nosi li išta ispod ove haljine? Demi Moore izazvala senzaciju

14.05.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Talijanski Gucci u britanskoj prijestolnici predstavio je novu cruise kolekciju, a nju nije željela propustiti 61-godišnja zvijezda filma 'Striptiz'

Mladolikim izgledom u šestom desetljeću, kao i sjajnim osjećajem za stil, koji razvija uz pomoć kanadskog stilista Brada Goreskog, Demi Moore privlači pozornost gdje god se pojavi.

Goreski, koji je radom s Moore stigao do liste najboljih stilista Hollywood Reportera, sa svojom muzom brojne je oduševio na ovogodišnjem izdanju Met Gale, a takvu reakciju potrudili su se ostvariti i u britanskoj prijestolnici.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dramatično izdanje na stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan, 61-godišnja zvijezda u Londonu je pokušala nadmašiti zavodljivim modelom haljine.

Njezin retro dojam postignut je efektnim uzorkom s dodatkom šljokica, a dozu seksepila osigurao je detalj crne čipke duž kreacije dužine midi.

Dizajner Sabato De Sarno, na čelu Guccija, zaslužan je za ovu i više nego efektnu haljinu glumice na londonskom predstavljanju najnovije cruise kolekcije za talijanski brend.

Više od samog izdanja, Moore je i ovoga puta osigurala pozornost svojom pratnjom. Zvijezda filmova 'Striptiz' i 'G.I. Jane' danas se rijetko odvaja od kućnog ljubimca, čivave imena Pilah, koja joj je pravila društvo u prvim redovima revije.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL STEWART / INSTAR IMAGES / ANGELA WEISS / AFP / STEPHEN LOVEKIN/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDI