U CRNOM OD GLAVE DO PETE

Nova ljubav Brada Pitta dijeli modni ukus Angeline Jolie

19.04.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Lijepa izraleska arhitektica Neri Oxman s kojom je Brad Pitt pronašao sreću nije samo prirodno lijepa, već ima i stila. Atraktivna brineta viđena je ispred sveučilišta u Cambridgeu gdje radi kao profesorica odjevena u crno od glave do pete. Njezin stil nevjerojatno podsjeća na Bradovu bivšu ljubav, Angelinu Jolie

Brad Pitt i 42-godišnja izraelska arhitektica, Neri Oxman, upoznali su se na fakultetu Massachusetts Institute of Technology, gdje ona radi kao profesorica i otada ih mediji ne prestaju povezivati. Neimenovani izvor blizak glumcu rekao je za People kako su Pitt i Oxman zasada samo prijatelji, no vjeruje da u tom odnosu ima velikog potencijala jer Brad često leti na istočnu obalu samo kako bi se vidio s lijepom arhitekticom.

Zanosna brineta na predavanje je stigla odjevena u crno od glave do pete, a njezin stil itekako podsjeća na odijevanje Bradove bivše supruge Angeline Jolie koja i sama nosi isključivo odjeću neutralnih tonova. Lijepa Izraelka odjenula je klasične crne hlače 'mrkva' kroja u kombinaciji s uskom dolčevitom, nisko rezanim gležnjačama, praktičnom velikom torbom i tamnim naočalama, a najistaknutiji detalj je elegantan dugački kaput na vezanje.

  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepu brinetu zagonetnog osmijeha najčešće se može vidjeti u formalnim izdanjima začinjenim elegantnim modnim dodacima, a na vrlo sličan način razmišlja i Angelina Jolie koja se uvijek trudi ostaviti dojam neopterećnosti izgledom, a istovremeno zrači ženstvenošću i jendostavnošću.

Otkako se u rujnu 2016. godine rastao od Angeline Jolie, glumcu se napokon vratio osmijeh na lice. S lijepom i uspješnom Neri Oxman viđa se još od studenog prošle godine, a par većinu vremena provodi zajedno u njezinom stanu. Magazin US Weekly razgovarao je s izvorom koji tvrdi kako je Brad u potpunosti očaran zanosnom arhitekticom te da je kemija između njih neopisiva.

#nerioxman

Objavu dijeli Neri Oxman (@nerioxman)