TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Novi tjedan donosi nove nagrade!

09.12.2014 u 10:53

Bionic
Reading

Početak novog tjedna vam donosi poklone Crystal Visiona, Konzuma, Leda, Naklade Ljevak, Nivee, Pivnice Medvedgrad, Medical Intertradea, Kućice na drvetu, Dubrovačkih Vrtova Sunca , Ma Rine, Epsona, Topstila, Verbatima, HIT Recordsa, Keunea i Cliniquea!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 9. prosinca!

Crystal Vision vam poklanja Glamour Globes Black Diamond ogrlicu

Brend Crystal Vision nudi jedinstvene kolekcije nakita i odličan je odabir za svaku prigodu. Privlačan i estetski upečatljiv nakit nosi snažnu osobnost i suvremen dizajn, a u kombinaciji s CRYSTALS FROM SWAROVSKI® brendom pruža vrijednost za novac.

Konzum vas nagrađuje poklon paketom Olea Maslina

Olea linija proizvoda za njegu tijela obogaćena je proizvodima s neodoljivim mirisima Mediterana; mirisima lavande, smilja i maslina. U liniji Olea Mediteran potražite losione za tuširanje, mlijeka i kreme za tijelo, kreme za ruke i tekuće sapune.

Mirisi lavande i smilja očaravaju, pune zadovoljstvom i energijom. Pretočeni u nježne i hranjive proizvode za njegu tijela, podarit će koži savršenu hidrataciju i cvjetnu svježinu. Lavanda je poznata kao biljka kao umiruje, pa tako i u njezi kože, osobito one sklone iritacijama. Maslinovo ulje već stoljećima dokazuje svoje blagodati za zdravlje, pa tako i za sjajnu i njegovanu kožu. Smilje je dragocjena mediteranska biljka, čije se ulje vrlo često koristi u preparatima za regeneraciju kože. Krema od smilja savršeno štiti i vlaži kožu i odličan je saveznik u borbi protiv bora.

Ledo je pripremio poklon paket zimskih sladoleda Ledo

Kad je zima i kad želiš nešto slatko – ti pojedi iz Leda sve!

Nema razloga da cijele godine čekate lijepo vrijeme kako biste uživali u svojim omiljenim sladolednim okusima. Ove zime Ledo medo je pripremio mnoštvo finih sladolednih iznenađenja koja će oduševiti vaša nepca i utopliti srce.

Potražite najbližu Ledo škrinju i probajte mousse od čokolade i vanilije, novi Strauss iznimne harmonije okusa badema, speculaasa, nugata i zimskog sladoleda, zatim zavodljivu Parfe čašicu s lješnjacima i hranjiv frozen yogurt s hrskavim musllima te najinovativniji sladoled na svijetu Ice Snack bar koji je ove godine od Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda (IICC) primio upravo tu laskavu titulu.

Sladoled od vanilije sa žitaricama i preljevom od hrskave čokolade Ice Snack jedinstven je na tržištu te zajedno s Frozen Yogurtom čini potpuno novu kategoriju hranjivih sladoleda.

Zima je idealno vrijeme za uživanje u novim Ledo desertima koji će razveseliti vas, simpatiju, prijatelje ili iznenadne goste.

Stoga kad je zima i kad poželiš nešto slatko, ti pojedi ovo sve!

Naklada Ljevak vam poklanja knjigu 'O Bogu i čovjeku'

Teoretičara Zygmunta Baumana i teologa Stanisława Obireka – i pored razlika u njihovim intelektualnim biografijama – veže ista potraga za odgovorima na pitanje o mjestu Boga u čovjekovu životu. Autori razgovaraju o jednom Bogu i mnogim bogovima, o toleranciji, traženju jedine istine, o vjeri, o tome što je religijska spoznaja, o odnosima između Boga i čovjeka, o ulozi slučaja u životu, o svojim učiteljima, a na kraju i o nadi. Stanisław Obirek ne skriva da je u zamislima Zygmunta Baumana pronašao potvrdu mnogih svojih razmišljanja. Zygmunt Bauman iznenađuje poznavanjem teološke problematike. Razgovarajući, odlično se slažu, jednom polemiziraju, drugi put kroče istim putevima, a čitatelj kao šutljivi sudionik toga dijaloga ima osiguranu intelektualnu zadovoljštinu vrhunskoga odmjeravanja snaga. Kao što je rekao Zygmunt Bauman u knjizi, sugovornike je vodila ista želja za pomirenjem mnoštva religija s jedincatošću čovječanstva. Riječ je o značajnom djelu, koje otvara dijalog i rasprave o tematiziranju Boga u suvremenom društvu. Knjiga je objavljena u talijanskom prijevodu, a uskoro se očekuju englesko i njemačko izdanje.

Nivea vam poklanja jedan ženski poklon paket koji sadrži Q10 Energy mlijeko za tijelo, Q10 plus dnevnu kremu protiv bora, NIVEA kremu i Creme Care gel za tuširanje!

NIVEA Creme Care gel za tuširanje pravi je NIVEA klasik pod tušem. Svojom laganom kremastom teksturom i mirisom legendarne NIVEA kreme ostavlja kožu hidratiziranom i glatkom. Njegujuća formula s pažljivo odabranim elementima originalne NIVEA kreme – provitaminom B5 i njegujućim uljima - hidratizira kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće čak i nakon brisanja ručnikom.

NIVEA krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

NIVEA Q10 Energy mlijeko za učvršćivanje
Njegujuće mlijeko sadrži učinkovitu formulu s koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom. Neposredno nakon nanošenja kreatin oslobađa energiju u stanicama i puni rezerve energije kako bi podržao proces obnove stanica. Sadrži i ulje makadamije, a njegovim korištenjem koža postaje vidljivo glađa i čvršća već nakon dva tjedna.

NIVEA Q10 PLUS dnevna krema protiv bora sadrži kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Dnevna Q10 plus krema vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože.

Pivnica Medvedgrad vas nagrađuje poklon paketom pive Zlatni medvjed

Pivovara i pivnica Medvedgrad već dva desetljeća uspješno proizvodi prirodno pivo na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa, koristeći samo najkvalitetnije prirodne sastojke. S radom započinju 1994. godine kada na tržište izlaze s tri vrste piva, dok danas u ponudi imaju pet stalnih piva te osam sezonskih, poput Grofice Kirsch i Božićnog. Usporedno s kvalitetom koja im je od početka bila na prvom mjestu, što su ljubitelji piva i prepoznali, rasla je i potražnja za njihovom pivom, čak i izvan njihovih pivnica.
Nakon 20 godina usavršavanja pivskih receptura odlučili su na tržište plasirati dva piva u bocama, Gričkom vješticom i Dva klasa, a od danas i sa Zlatnim medvjedom i Crnom kraljicom, što predstavljala veliki iskorak za najstariju mini pivovaru u Zagrebu. U proizvodnji je zadržana tradicionalna metoda, bez filtriranja, kao idealan temelj za svima već poznati bogati i puni okus piva.
U pivovari se ništa ne prepušta slučaju. Na vrijeme je primijećeno da potražnja za pivom raste te su već započete pripreme za širenje pivovare kako bi se moglo udovoljiti rastućoj potražnji, a bez da se ugrozi kvaliteta proizvoda. Tim više što je razdoblje odležavanja njihovog piva dugotrajno i iznosi od 30 do 60 dana, ovisno o vrsti piva.

Medical Intertrade vam poklanja hidratantnu kremu i pjenu za čišćenje Dermacontrol Cetaphil

Stvoreni na temeljima Cetaphil linije koja je već dugi niz godina poznata po izvrsnoj podnošljivosti, Dermacontrol proizvodi osmišljeni su za regulacijiu masnog sjaja kože s aknama, a redovitom upotrebom ove linije proizvoda postiže se efekt hidratizacije, ali i smanjuje pojava akni na osjetljivoj koži .
Dermacontrol proizvodi uz pomoć cinkova glukonata reguliraju izlučivanje sebuma, a ujedno koži nude i UVA i UVB zaštitu širokog spektra. Dermacontrol linija sadrži prirodne umirujuće sastojke koji uravnotežuju simptome akni i učinke liječenja.
Dermacontrol nova linija za njegu kože sastoji se od Dermacontrol hidratantnog losiona te Dermacontol pjene za čišćenje, namijenjenih svakodnevnoj njezi kože sklone aknama. Kontinuiranom primjenom postiže se i njega kože, ali i optimizacija učinka liječenja akni.

Medical Intertrade d.o.o. tvrtka je registrirana za vanjsku trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom. Tvrtka potiče neprekidno poboljšanje u svim područjima svog djelovanja a poslovnu politiku temelji na društveno odgovornom poslovanju. Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti, uz potporu suvremenih informatičkih i komunikacijskih rješenja, u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača,a kroz vlastiti maloprodajni lanac dostupnost svakog proizvoda iz ponude krajnjem korisniku.

Kućica na drvetu vam poklanja zabavnu društvenu igru Zed Zombi!

Zed Zombi NEMA MIRA! Zaigraj brzu i zabavnu igru!
Aktiviraj brojač vremena i vješto sastavi Zeda Zombija (13 dijelova) prije nego vrijeme istekne i Zedovi dijelovi se raspadnu. Ako Zeda sastaviš na vrijeme izvršio si zadatak i pobjedio u igri. Nakon isteka zadanog vremena ne smiješ više na Zeda stavljati njegove dijelove tijela i dodatke. Zad će se zavrtjeti, a svi već stavljeni dijelovi će pasti. Nisi izvršio zadatak i gubiš u igri.
Zahvaljujući zabavnim dodacima te pomalo zastrašujućem dizajnu nemirni Zed Zombi je apsolutni hit stvoren za ludu zabavu!
Igru možeš igrati sam ili se natjecati sa prijateljima.

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Dubrovački Vrtovi Sunca vam poklanja dvije noći s uključenim doručkom u prekrasnoj Deluxe sobi za dvije osobe

Zima s pogledom na more u Dubrovačkim Vrtovima Sunca
Resort Dubrovački Vrtovi Sunca smješten nepunih 11 kilometara od prekrasnog grada Dubrovnika raspolaže s 201 prostranom sobom s balkonom i pogledom na Elafitske otoke te 207 elegantno uređenih rezidencija.
Vrhunski sadržaji poput višestruko nagrađivanog Spa by OCCO Centra te prvorazrednog Sportskog Centra dio su bogate ponude ovog luksuznog resorta sa pet zvjezdica na obali Jadrana.
Približava se mnogima najdraži dio godine. Prosinac… idealno vrijeme za okupljanje obitelji…
Zima donosi posebnu čaroliju u Dubrovačke Vrtove Sunca, a mi smo pripremili bogat program za najljepše nadolazeće blagdane, Božić i Novu Godinu. Doživite Božić na dubrovački način, uz tradicionalnu kolendu te gala večeru sa glazbom uživo ili provedite spektakularni doček Nove godine uz koncert Nena Belana & Fiumensa te Zaratino Benda.
* Nagrada se može iskoristiti do 31. ožujka 2015.

Ma Rina vam poklanja ručno izrađenu narukvicu

Bliže se božićni blagdani, mnogima najljepši u godini. Dragocjeni trenuci radosti u krugu obitelji ili prijatelja prilika su i da svojim najmilijima darivanjem iskažemo zahvalnost za pruženo vrijeme i ljubav u godini koja je na izmaku.

Darivanje ne mora biti grandiozno ni skupo, niti mora impresionirati onoga kojeg darujete. Najljepši darovi su oni mali znakovi pažnje darivani iskreno, s puno srca i simbolike. Upravo takve darove možete pronaći u personaliziranom, ručno izrađenom nakitu Marine Gostimir.

Ova talentirana dizajnerica izrađuje nakit od različitih materijala koji potom tehnikom ručne gravure (hand stamped) čini istinski jedinstvenim, upisujući u njega vaše poruke, značajne datume, imena. Na ovaj način dragoj osobi darujete i vlastitu kreativnost i emociju i uspomenu - idealan spoj savršenog dara!

Osim ručno graviranih narukvica, ogrlica ili nekog drugog komada nakita po vašoj želji, Marina svoju kreativnost izražava i kroz druge tehnike. Svi njeni radovi mogu se pogledati na Facebook stranici Ma Rina, a bez obzira što odabrali, ako darujete iz srca - nećete pogriješiti!

Epson vam poklanja adapter za punjenje smartphonea i strugač leda za auto

Epson vam pomaže da lakše prebrodite zimu u svom automobilu i van njega. Naša dodatna oprema uključuje adapter za punjenje pametnih uređaja te strugač za led. Uz to, s nama imate zajamčen najpovoljniji inkjet ispis te najbolji sliku u video projekcijama. I još mnogo toga...

Provjerite na www.epson.hr.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja label.m Shine Spray 125 ml

Sprej za visoki sjaj čija formula na bazi bambusa kosi daje vlagu, a smokva je bogata antioksidansima koji djeluju protiv štetnog djelovanja sunca i okoliša.

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.
Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Verbatim vam poklanja Verbatim Folio Flex for iPad Air Pink

Verbatim je globalno vodeći proizvođač medija za pohranu podataka i poznat po svom širokom portfelju proizvoda koji uključuje i uređaje za pohranu podataka (poput flash memorija ili vanjskih diskova), kvalitetnu LED rasvjetu te velik broj dodataka za računala i druge uređaje. U te dodatke ubrajaju se i vrlo kvalitetne navlake Folio koje vaše smartphoneove i tablete štite od vanjskih utjecaja i daju im dodatni estetski štih.

Hit Records je pripremio tri CD-a Mile Elegović 'Kradljivica srca'

Svojim aktualnim albumom 'Kradljvica srca', Mila Elegović podignula je na noge glazbenu scenu, a istoimenim singlom u velikom je stilu ušla među slušatelje i u radijske etere. U retro rock izričaju s primjesama surf rocka, soula i rock glazbe 80-ih godina, Mila Elegović publici je ponudila nešto novo, jednom riječju pravu glazbenu poslasticu.
Kada se svemu nabrojenome nadoda, izniman seksipil, damski stav i šarm kojim Mila pršti, svima je jasno da se tu krije nešto drugačije.
Drugačija od svega bila je ljubavna veza Mile Elegović, koju je, saznavši za mnoge laži voljenog muškarca i druge žene u njegovom životu, prekinula, a cijelo to vrijeme uz nju je maleni pas u kojem je pronašla utjehu i koji je kako sama kaže bio najbolji dio zajedničkog života nje i njezinog partnera.
Naravno, sve je ovo priča novog singla 'Mali pas' za kojeg je tekst napisala sama Mila, a što se na kraju dogodilo sa ljubavnom vezom i njezinim najboljim prijateljem, otkrijte slušajući spomenuti singl.

Keune vam poklanja poklon paket koji sadrži proizvode iz Satin Oil linije - šampon, regenerator i ulje za njegu kose.

Keune - jedna od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu, a koja je u obiteljskom vlasništvu na tržište je lansirala prekrasnu liniju za njegu suhe i oštećene kose.

Care Line Satin Oil je bogata mješavina luksuznih ulja nove generacije koja ne samo da kosi daju sjaj izvana, nego je hrane i njeguju iznutra. Prirodna ulja marakuje i badema te monoi, jangu i ulje sjemenki papaje transformiraju suhu i beživotnu kosu u sjajnu i mekanu poput svile.
Ovaj cjelokupan asortiman proizvoda za zdravu, svilenkasto meku i sjajnu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i tretmanskih ulja, od kojih je jedno namijenjeno za tanku i normalnu kosu, a drugo za neukrotivu. Care line Satin Oil znatno poboljšava kvalitetu kose, čini je čvršćom i sjajnijom, ne masti je i ne otežava.

Clinique vam poklanja Smart Custom-Repair Serum

Svaka koža ima svoju priču. Postoje oštećenja koja vidite i oštećenja koja ne vidite. Obje vrste oštećenja šalju signale Cliniqueovom novom serumu koji se zatim pokreće u akciju. NOVI Clinique Smart Custom-Repair Serum ciljano popravlja oštećenja prema promjenjivim potrebama kože. Više od pet godina, Cliniqueovi znanstvenici su provodili ispitivanja i istraživanja kako bi spojili visoko učinkovite sastojke sa smirujućim kako bi stvorili savršenu ravnotežu. I to nije bio jednostavan pothvat. Rezultat – smjesa sastojaka koja žive zajedno u harmoniji, tvoreći najsnažniji i najnježniji serum koji je ikada stvoren.

Clinique Smart Custom-Repair Serum je nova napredna formula koja koristi moć 37 patenata kako bi ponudio prilagođen popravak oštećenja. Formula koristi preciznu tehnologiju obnove kako bi popravila oštećenja koja vidite i oštećenja koja ne vidite u svojoj koži. Oštećena koža odašilje loše signale. Clinique Smart Custom-Repair Serum razumije te signale i nudi odgovarajuće sastojke za vidljivo ispravljanje oštećenja. Ako sastojci nisu potrebni za specifičnu brigu kože, oni ostaju neiskorišteni… formula je toliko pametna.

Clinique Smart Custom-Repair Serum nudi ciljani popravak kada je potrebno, gdje je potrebno, a klinički rezultati dokazuju njegovu učinkovitost. Nakon 12 tjedana studije, rezultati su pokazali vidljivo poboljšanje u ujednačenju tona kože, smanjenju tamnih mrlja, linija i bora, vraćanje blistavosti, te učvršćivanje kože. Pravo otkriće, ovaj pametan serum je formuliran sa nekoliko tehnologija koje rade zajedno i kako bi ciljano popravio štećenja.

Točan odgovor na pitanje 'Koju godinu zaredom se održava akcija 'Tportal.hr daje sve od sebe'?' je petu, a dobitnici su:

Martina Ćosić (noćenjeu Dubrovačkim Vrtovima Sunca)
Lovro Balaša (Glamour Globes Black Diamond ogrlica)
Zrinka Prislinger (label.m Shine Spray i Nivea ženski poklon paket)
Mateja Samaržija (Clinique Smart serum i CD Mile Elegović)
Sanja Golubić (karton pive Zlatni medvjed i poklon paket zimskih sladoleda Ledo)
Ruža Vrbanić (hidratantna krema i pjena za čišćenje Dermacontrol Cetaphil i knjiga 'O Bogu i čovjeku')
Petra Landripet (Keune poklon paket i društvena igra Zed Zombi)
Lidija Milenkov-Ečimović (Ma Rina hand-made narukvica i Verbatim Folio Flex for iPad Air Pink)
Dinko Gubić (Konzum poklon paket Olea Maslina i adapter za punjenje smartphonea + strugač leda za auto)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!