STIGLA U ROTTERDAM

Odbrojavanje je počelo: Lijepa Albina očarala stajlingom, a jedan modni detalj privukao je sve poglede

10.05.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Atraktivna Splićanka Albina Grčića, naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu u Rotterdamu odradila je tehničku probu, a na Instagramu je pokazala i cool modnu kombinaciju

Simpatična glazbenica kojoj mnogi predviđaju veliki uspjeh na Eurosongu s modernom, plesnom pjesmom 'Tick-Tock', svoj je trendi stajling predstavila i na Instagramu, a detalj koji je izazvao najviše zanimanja je zasigurno bila sićušna torbica u ružičastoj na tragu onih kakve je lansirala modna kuća Jacquemus očaravši trendseterice diljem svijeta.

'Danas sam nekako ostavila svu svoju tremu u ovoj torbici. Što mislite?', napisala je mlada glazbenica pored fotografije na kojoj drži minijaturnu ružičastu torbicu.

Lijepa Albina za konferenciju za novinare odjenula je upečatljivu kreaciju u neonski zelenoj s potpisom hrvatske dizajnerice Mone Lacko i statement ružičasti kaput.

Stajling u kojem je ukrala pozornost začinila je klasičnim salonkama, a fanovi su je zasuli komplimentima: 'Divna si', 'Ljepotica', 'Kraljica'...

Albina je u Rotterdamu izjavila kako je oduševljena organizacijom, a sa svojim je fanovima podijelila i prve dojmove.

'Mislim da će biti odlično, mislim da stvarno imate na što biti ponosni, ja ću se potruditi biti u svom najboljem izdanju, pa sad, držite fige', poručila im je Albina kojoj su novinari iz Poljske dali veliki kompliment i proglasili je za Miss Eurosonga.

Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Inače, kako je ranije najavljeno, prvo polufinale Eurosonga je na rasporedu u utorak 18. svibnja, a natjecat će se predstavnici 39 zemalja. Drugo polufinale zakazano je za četvrtak 20. svibnja, a finale je na rasporedu u subotu 22. svibnja.