spektakularan nastup

Outfit o kojem će se pričati: Rihanna naglasila trudnički trbuščić u raskopčanom padobranskom kombinezonu

13.02.2023 u 10:46

  • +15

Rihanna na Superbowlu

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Rihanna prekinula je petogodišnju pauzu nastupom u polufinalu Superbowla u kojem je sve ostavila bez riječi pokazavši svoj trudnički trbuščić u originalnom potpuno crvenom padobranskom kombinezonu

Na jučerašnjem polufinala američkog Superbowla, Rihanna je sve ostavila bez riječi kada je na pozornici pokazala svoj trudnički trbuščić i tako obznanila da s reperom A$AP Rockyjem očekuje drugo dijete. No, kada su se slegli dojmovi ove velike vijesti, u prvi plan došao je njen outfit koji je upečatljivom crvenom bojom i originalnim dizajnom plijenio pozornost.

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice odjenula je haljinu nalik padobranskom odijelu, a za razliku od običaja da se tijekom nastupa u poluvremenu stajling u potpunosti promjeni, Rihanna je ostala vjerna ovoj kombinaciji.

Upečatljiv crveni padobranski kombinezon, s potpisom Loewea, 34-godišnja pjevačica nosila na pola raskopčan, dok su remen i sjajni omotač oko poprsja dodatno naglasili njen trbuščić. Glazbena zvijezda look je zaokružila skupocjenim Jacob & Co. satom obloženim dijamantima u vrijednosti od 72 000 dolara, a s obzirom na njeno stanje, ne čudi što je visoke potpetice zamijenila udobnim tenisicama odgovarajuće crvene boje.

Osim crvenog stajlinga koji se mnogima lako urezao u sjećanje kao nezaboravna uspomena ovog polufinala kultnog Superbowla, pjevačica je uspješno skrenula pozornost i potpuno pogođenim odabirom šminke koju je tvorilo malo maskare i glamurozna nijansa crvene u istoj nijansi kao ostatak outfita.

'Željela sam makeup od kojeg nećete moći odvratiti pogled ni u jednom trenutku te ga poželjeti momentalno iskopirati', otkrila je uoči nastupa njena vizažistica Priscilla Ono.

  • +9
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bio je ovo prvi nastup Rihanne nakon pet godina izbivanja. U tom periodu u potpunosti se posvetila svojim modnim i makeup brendovima koji je donose multimilijunski zaradu, a riječ je o luksuznim markama Fenty Beauty i Fenty Skin.

Jedan od razloga dugačke stanke bila je i njena prva trudnoća i rođenje sina Rockyja u svibnju 2022. godine, a s obzirom na to da se ponovno nalazi u drugom stanju, izgledno je kako je ovo bio njen jedini nastup prije nove pauze od glazbenih nastupa.