I ZA PAKLENE VRUĆINE

Ovo je idealan ljetni outfit

11.07.2016 u 18:18

  • +3

Jenna Dewan Tatum

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Da je lepršava boho haljina idealan izbor za vruće dane najbolje, zna glumica Jenna Dewan Tatum koja se prošetala u ultimativnom ljetnom stylingu koji osvaja jednostavnošću

Ljeto je stvoreno za jednostavne modne kombinacije, a modno pravilo manje je više tu dolazi do izražaja u potpunosti. Formulu idealnog ljetnog odijevanja do savršenstava je odvela zgodna glumica Jenna Dewan, supruga jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca Channinga Tatuma koja je pokazala jednostavan, ali efektna styling kao stvoren za ljetne vrućine.

Lepršavu haljinu s bretelama u hipijevskom stilu boho odjenula je na sandale u boji konjaka s punom petom od pluta, a look zaokružila torbicom Celine u nude nijansi i sunčanim naočalama Barton Perreira. Haljina nosi potpis njujorške modne dizajnerice koja je u rekordnom roku stekla kult obožavateljica među holivudskom elitom, Ulle Johnson.


Njezine haljine u stilu boho upečatljivih uzoraka ili jednobojne verzije ukrašene vezenim detaljima omiljene su među slavnim ljepoticama poput Amber Heard, Rosie Huntington-Whitely, Kate Hudson, Jennifer Lawrence, Kate Bosworth i Angeline Jolie

'Po pitanju dizajna uvijek polazim od sebe. Mnogo putujem, živim u gradu, ljeto obožavam provoditi na plaži, stoga želim posjedovati odjevne komade koji su svestrani, koji istovremeno mogu biti elegantni i laki za nošenje, komade koji će izgledati odlično nakon što ste na plaži proveli 10 sati i kada odlučite uskočiti u cipele s visokom potpeticom', objašnjava svoju modnu filozofiju dizajnerica koja ne krije da je zaluđena putovanjima, a jedno od njezinih omiljenih mjesta je i Dubrovnik koji je u djetinjstvu često posjećivala i za koji kaže da ima posebno mjesto u njezinu srcu.