PREZGODNI

Pogledajte kako je narastao preslatki sin Kate i Williama

30.03.2014 u 14:06

Bionic
Reading

Predivna obiteljska slika snimljena u apartamnu 1A, u Kensington Palači pokazuje sretnu mladu kraljevsku obitelj, preslatkog sina Georga i njihova kućnog ljubimca Lupa

Fotografirao ih je nagrađivani fotograf Jason Bell, a u oči naravno upada preslatki George koji je napunio osam mjeseci. Na slici se vidi kako je mali princ  postao preslatka beba koja sigurno sve više uveseljava svoje roditelje. Posljednja službena foptografija kraljevske bebe bila je ona s krštenja u listopadu prošle godine.

Naime, najmlađi britanski prijestolonasljednik rođen je 23. srpnja 2013. godine, a njegovi roditelji odlučili su da je upravo sada, na proljeće, vrijeme za novi obiteljski portret koji će javnosti pokazati idilu mladog para.

Prelijepa Kate, koja naprosto zrači, u krilu drži sina, a uz Williama sjedi njihov kućni ljubimac, pas Lupo. Dok Kate i William smješeći se gledaju u kameru, maleni George očaran je psom i čini se - jako mu je zabavno.

Malom princu ovo je već četvrta službena fotografija na kojoj pozira s roditeljima. Prvi put fotografirali su ga čim je izašao iz rodilišta. Potom je javnost mogla vidjeti mlade roditelje i sina na dekici na livadi, također sa psom. Uslijedilo je krštenje i fotografije s krštenja, a sada i nova fotografija na kojoj se vidi da je George baš preslatka beba.