BORBA ZA STVARNOST

Pokazala celulit i postala još slavnija

05.06.2017 u 21:20

Bionic
Reading

Sarah Turner britanska je blogerica koja piše 'The Unmumsy Mum', a nedavno je stekla dodatnu popularnost kad je na svom Instagramu pokazala celulit

Sigurno se pitate kako celulit može dovesti do dodatne popularnosti, no odgovor je prilično jednostavan – ljudima je pun nos 'dotjeranih' fotografija i nerealnih očekivanja. Blogerica Sarah Turner nesumnjivo dijeli isto mišljenje.

Sarah Turner bila je s obitelji na godišnjem odmoru. Nakon što je dobila pohvale za svoj izgled, blogerica je stavila još jednu fotografiju na svoj Instagram i popratila ga komentarom.

'Vrlo lijepo od svih koji su mi rekli da imam dobre noge (hvala!) no molila bih vas da pokušate ne zaboraviti da su ovi kvadratići na Instagramu najčešće pažljivo odabrane verzije stvarnosti', napisala je Sarah Turner uz fotografiju svog celulita.

Mnoštvo njenih obožavatelja bilo je oduševljeno što je Sarah Turner s lakoćom prihvatila svoje tijelo i njegove dobre, no i loše strane.

Slavne osobe su u zadnje vrijeme često govorile o tome kako njihov život na društvenim mrežama zapravo ne daje potpunu sliku stvarnosti. Važno je ne brzati sa zaključcima ili objektivizirati ljude jer time dajemo loš primjer mladima. Naime, djevojčice već u osnovnoj školi počinju patiti od raznih poremećaja vezanih uz jedenje i izgled, a neka istraživanja upućuju kako je baš Instagram među najštetnijim društvenim mrežama kad je u pitanju mentalno zdravlje mladih ljudi jer prikazuje filtriranu i pažljivo odabranu sliku stvarnosti.