BAŠ SE UBUNDALA

Poput snježne kraljice: Meghan Markle u dosad neviđenom izdanju

15.02.2024 u 10:01

  • +5

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Meghan Markle pratili su mnogi pogledi na događanju pod nazivom 'One Year to Go Event' uoči otvorenja Invictus Games u Kanadi

Sunčanu su Kaliforniju vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili na jedan dan zamijeniti zimskim ugođajem u Kanadi, kamo ih je odveo Harryjev angažman oko Invictus Gamesa, njegova projekta za ratne veterane. Par je bio na izletu u slikovitom skijalištu Whistler u Britanskoj Kolumbiji kako bi promovirali događaj na kojem će se natjecatelji prvi put okušati i u zimskim sportovima.

Meghan je i ovoga puta pokazala svoj istančan smisao za stil.

Izgledala je baš poput moderne snježne kraljice od glave do pete u svijetlim tonovima. Ljubiteljica skupocjenih komada odlučila se za upečatljiv zimski stajling u kombinaciji bijele i bež, a on joj je odlično pristajao.

S princem Harryjem šetala se u kanadskom skijalištu Whistler u chic bucama s krznom brenda Joan of Arctic, jakni koju potpisuje Calvin Klein te uskim bijelim trapericama i skupocjenom džemperu od kašmira (oko 630 eura). Besprijekornu zimsku odjevnu kombinaciju nadopunila je crnom kapom od kašmira iz Burberryja, savršenom za zimsko vrijeme.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Majka dvoje djece svoju je smeđu kosu nosila raspuštenu u blagim valovima, a make up joj je bio vrlo prirodan. Princ Harry i Meghan Markle bili su oduševljeni time što Dan zaljubljenih provode u Kanadi - zemlji u kojoj su se zaljubili - dok su se spuštali niz padine praćeni filmskom ekipom.

Harry bio odjeven u traperice i crnu zimsku jaknu Eddie Bauer te je uživao u razgovoru sa sportašima koji planiraju sudjelovati na Invictus Games 2025. godine.

Čini se da par uopće nije pogodio spor oko njihove web stranice Sussex.com i kritike zbog korištenja tog naziva unatoč njihovom razdoru s Windsorima i dogovoru s pokojnom kraljicom da ne koriste svoje titule u poslovne i komercijalne svrhe.

Putovanje u Whistler također je njihovo prvo javno pojavljivanje skupa otkako je kralju Charlesu III dijagnosticiran rak.