raj na zemlji

Poznata manekenka uživa u Dubrovniku: Pohvalila se fotografijama u badiću

17.05.2024 u 18:08

Bionic
Reading

Ljeto nam je iza ugla, a Ferne McCann otvorila je sezonu uživanja na Jadranu. Naime, slavna manekenka uživa na odmoru u Dubrovniku gdje je i snimila nekoliko fotografija koje je kasnije obavila na društvenim mrežama te se pohvalila isklesanom figurom

Ferne McCann nedavno se pohvalila kako je izgubila nevjerojatnih 15 kilograma nakon rođenja svog najmlađeg djeteta prošle godine. A svoju nevjerojatnu figuru pokazala je u punom sjaju pozirajući u oskudnom crnom bikiniju dok je uživala na odmoru u Hrvatskoj.

Ferne, koja je majka dvoje djece, obožavateljima na Instagramu u nizu fotografija otkrila je kako uživa na odmoru kojeg trenutno provodi u Dubrovniku. Tako je podijelila mnoštvo fotografija snimljenih ispred restorana Bowa i na izletu brodom.

Zanosna manekenka okupana dubrovačkim suncem istaknula je svoje zategnute trbušne mišiće i besprijekornu figuru u dvodijelnom Monday kupaćem kostimu uz dodatak zlatnih ogrlica i narukvica. 'Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši beach club restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj,' napisala je Ferne u objavi koja joj je donijela niz komentara i komplimenata oduševljenih obožavatelja. Objavu i fotografije možete pogledati ovdje.

Inače, Ferne Alice McCann engleska je manekenka i televizijska voditeljica. U srpnju 2022. godine započela je vezu s biznismenom Lorrijem Hainesoml, a par se ubrzo i zaručio. Prošle godine u srpnju postali si roditelji djevojčice Finty.

Ferne, koja je sudjelovala i u reality showu The Only Way Is Essex, također ima 6-godišnju kći Sunday iz svoje prethodne veze s Arthurom Collinsom.

STREET STYLE

Trendi kombinacije na Stradunu, ali i ulicama Šibenika; pogledajte što se nosi

Pogledaj galeriju