Neka Vam pomognu ovi uređaji

Priprema za Božić ne mora biti stresna

09.12.2020 u 06:37

Bionic
Reading

Božićni blagdani su najljepši u godini, no pripreme za njih s druge strane spadaju u pet najstresnijih događaja u životu

Uglavnom žene same sebi nagomilaju često nerealne obveze. Od čišćenja i pospremanja kuće, pečenja više vrsta kolača, kupovine darova, priprema obroka do brige oko gostiju. Neka istraživanja govore da žene u tjednu uoči Božića zbog gomile obaveza izgube oko 21 sat sna, samo zato što ostaju budne i čiste kuću do kasno navečer ili ustaju ranije radi pripreme kolača.

S obzirom da je 2020. godina bila sasvim netipična i neuobičajena, neka vam tako proteku i pripreme za Božić. Pojačajte božićne pjesme i pjevajte iz sveg glasa. Zaplešite dok perete prozore. Ispecite božićne kolačiće, dopustite djeci da se poigraju s vama i ne ljutite se ako se brašno prosipa po podu. Ove godine ne dopustite stresu ni da vam pokuca na vrata. Ove godine iRobot vam čuva leđa, ili barem podove.

U nastavku donosimo nekoliko različitih modela, na vama je samo da odaberete onoga koji vam najviše odgovara i na kojeg ćete se moći zaista osloniti.

Robotski usisavač Roomba e5158 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu Vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja.

Kod Roombe i7+(i7550) uz robotski usisavač inovacija je i Clean Base™ baza za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao Roomba i7+(i7550) vraća se do svoje baze gdje ona pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Zaboravite na usisavanje tjednima. Premium i serija može se pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7+(i7550) ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.

Braava jet® m6 robotski perač podova mijenja način razmišljanja o čišćenju, ona je naš novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi. Braava učinkovito čisti i pere podove u kući. Korisnik jednostavno instalira željenu tkaninu - bilo za mokro ili suho čišćenje - robotski stroj za pranje pruža sve ostalo. Područje mokrog čišćenja je do 40 m2 (100 m2 sa dodatnim punjenjem na baznoj stanici), a područje suhog/vlažnog čišćenja je do 100 m2. Kao i Roomba s9+ robotski usisavač, Brava jet m6 robot čistač također koristi iAdapt® 3.0 s vSLAM® tehnologijom i Smart Imprint ™ mapiranje kako bi dobila plan prostorija kod kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja. Početak čišćenja robotskim usisivačem može se pokrenuti putem aplikacije iRobot HOME ili pomoću gumba CLEAN. Ako je robot povezan s pametnim osobnim asistentima Alexa ili Google pomoćnikom, korisnici također mogu početi čišćenje glasovnom naredbom.

❄️Ovog Božića iRobot brine za Vaše podove!❄️

Odaberite svog pomagača, robotski usisavač Roombu 675 po akcijskoj cijeni od 1.799 kn, Roombu e5158 po akcijskoj cijeni od 2.999kn, Roombu i7+(i7550) po akcijskoj cijeni od 6.299 kn, Roombu s9+(s9558) po akcijskoj cijeni od 9.999 kn i robotski perač podova Braavu jet m6 po akcijskoj cijeni od samo 3.999 kn. Provjerite i ostale modele iz iRobot ponude. Akcija traje od 1.12.2020. do 31.12.2020., ali požurite jer količine su ograničene!

Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Emmezeta, Elipso, Harvey Norman, Svijet Medija, eKupi, Bazzar.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Eurorobot Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.