CHRIS BROWN TVRDI:

'Rihanna mi je oprostila to što sam je pretukao'

26.02.2013 u 09:13

Bionic
Reading

Chris Brown je progovorio o svom sramotnom napadu na Rihannu rekavši da zbog toga najviše žali. Iako je američki pjevač opisao napad kao pogrešku, također je istaknuo da mu je Rihanna oprostila

U razgovoru za londonski The Mirror zločesti dečko glazbenog svijeta kaže kako se morao puno truditi da bi zaslužio Rihannin oprost.


'Žalim zbog te noći i to je najveća pogreška mog života', izjavio je. 'Ali ona me voli, što da kažem?! Oprošteno mi je, ali sam se za to morao potruditi', rekao je sugerirajući da je taj incident iza njih, čak i ako drugi ljudi nisu zaboravili na njega.

'Ponekad se svađate i izgovarate ono što niste htjeli i tako stvari idu u spirali', dodao je Chris Brown.

No ako mu je pjevačica i oprostila, javnost nije zaboravila da je Rihanna bila u modricama nakon što ju je pretukao tijekom svađe 2009, zbog čega je osuđen na pet godina uvjetne kazne i šest mjeseci društveno-korisnog rada.

Dijelom i zbog činjenice da su se pomirili, suočeni su s kritikama.

Chris, koji je proveo ponedjeljak na oskarovskoj zabavi Eltona Johna, sigurno nije bio oduševljen kad je voditelj Seth MacFarlane istaknuo taj incident. Dok je voditelj predstavljao nasilni film Quentina Tarantina 'Odbjegli Django', opisao ga je kao priču o čovjeku koji se bori da vrati svoju ženu, žrtvu nečuvenog nasilja.

'Ili, kako ga Chris Brown i Rihanna zovu, ljubavni film.'

Iako Rihanna nije bila na toj zabavi, par je prošlog tjedna na Havajima proslavio njezin 25. rođendan, piše Mail Online.