isplativi modeli

S ovim gležnjačama nema greške: Izgledaju trendi, a zapravo su godinama nosive

29.01.2023 u 18:43

Bionic
Reading

Dobre gležnjače jedan su od vrijednih komada u ormaru, onaj u koji se isplati uložiti i onda ga godinama nositi. Ako tražite cipele koje će postati vaš vječni stilski adut, na ova tri modela vrijedi obratiti pažnju

Elegantan par gležnjača odmah će podići izgled trapericama dok će robusniji model dodati chic prizvuk haljini s volanima. Gležnjače su također izvrstan prijelazni komad između godišnjih doba, nosive od kasnog ljeta pa sve do kraja proljeća.

Određeni stilovi mogu se trenutno činiti trendi, ali u stvarnosti će trajati nekoliko sezona. Naime ova tri modela dolaze s magičnom formulom – dovoljno su trendi da su itekako nosivi odmah, a savršeno klasični da budete sigurni da ih možete nositi nekoliko sezona zaredom. Nema sumnje, ovi stilovi su stvoreni da traju, a da pri tome izgledaju kao da su upravo iskočili iz najnovijih kolekcija.

Kaubojske gležnjače

Ovih dana možda se čini da je nemoguće u dućanu s odjećom i obućom ne naletjeti na cipele s resama, ukrasima i metalnim naglascima na prstima, a za to postoji dobar razlog. Sa svojim elegantnim šiljatim vrhom, kaubojske čizme dodaju pravi dašak šarmantnosti inače 'pitomim' i nenapadnim kombinacijama. Bilo u crnoj boji, s prošivenim detaljima, u vrlo upečatljivim kombinacijama dvije kontrastne boje ili pak vječnoj varijanti od brušene smeđe kože, jednom kada ih obujete, nećete ih htjeti mijenjati. Nosite ih s trapericama, ali bez ustručavanja i s midi suknjama i haljinama, jednim od must have komada za prijelazna razdoblja. Ne vjerujete? Potražite u galeriji prošiveni tamnozeleni model Urban Outfittersa i zamislite ga uz omiljenu haljinu.

S čvrstom potpeticom

Ako priželjkujte dotjeran, ženstven i besprijekoran izgled cijelog dana ispunjenog obvezama, kada vam ne ostaje vremena za promjenu stajlinga, onda su čizme s potpeticom pravi odabir. Oblikovane potpetice besprijekorno će se složiti s dotjeranijim stajlinzima, a čvrste blok pete kao stvorene su za dane u pokretu. Nosite ih doista sa svime iz ormara i uživajte u jednom od najboljih spojeva udobnosti i stilske elegancije.

Sa životinjskim uzorkom

Nemojte sumnjati u moć statement cipela: odabir onih pravih podići će cjelokupan stajling, ali i raspoloženje. Životinjski uzorak (no nemojte pretjerivati, pokušajte s neutralnijim modelima) uljepšat će svaku kombinaciju, pogotovo ako obično nosite crno od glave do - gležnja. Bilo u obliku kaubojskih čizama, gležnjača s blok petom ili modela sa suptilnim špic vrhom, u ovim modelima izgledat ćete sjajno.

  • +23
Trendi, a bezvremenske gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije