GLASINE NE PRESTAJU

Skriva li Jennifer Aniston veliku tajnu?

19.09.2013 u 10:06

Bionic
Reading

Već je desetak puta tijekom posljednjih godina bilo objavljivano da je Jennifer Aniston trudna i svi su se ti napisi pokazali lažnima. No ove je srijede američki tabloid UsWeekly objavio bombastičnu naslovnicu tvrdeći da je Jeniffer trudna što glasnogovornici slavne glumice odlučno demantiraju

Predstavnici za medije Jennifer Aniston odlučno su demantirali taj navod, piše MailOnline. Međutim, američki tjednik UsWeekly hladno je objavio demanti, ali i svoju vijest s detaljima kako 44-godišnja zvijezda sve teže može sakriti činjenicu da očekuje dijete sa svojim zaručnikom Justinom Therouxom.


'Oduševljena je.'

Časopis dalje piše da je uoči promotivne turneje filma 'Millerovi' njezin stilist morao raditi na njezinoj garderobi da se ne bi vidio trudnički trbuh.

Umjesto da traži da mu dizajneri posude odjeću većeg broja kako bi se skrio širi struk, stilist je navodno morao u dućanima kupiti nove haljine s potpisom Alexandera McQueena i Chanela.

Iako Jennifer nije izgledala trudna kada se pojavila 15. rujna na festivalu u Torontu, u članku se tvrdi da je haljina Vivienne Westwood imala čvrsti unutarnji korzet i slojeve tkanine na vanjskoj strani da se sakrije trbuh.

I drugi detalji sugeriraju da je Jennifer trudna. U rujnu je otkazala fotografiranje za Smartwater te istodobno nije rekla kada će joj raspored biti slobodan, trenutačno nema novih filmskih projekata iako obično stalno radi.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi J. Aniston):
Zamjena
Šuška se, šuška
Njemu baš i nije stalo
Dobra djevojka
Ljubav se događa
Fatalni preljub